ΓΔ: 878.34 -0.10% Τζίρος: 47.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Πειραιώς ο Γεωργακόπουλος

Τη παραίτησή του από το Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς υπέβαλε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα CEO στην «Intrum Hellas».

Παρελθόν από τη Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος υπέβαλε τη παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της ανάληψης από τον κ. Γεωργακόπουλο καθηκόντων CEO στην «Intrum Hellas».

Το Δ.Σ. της Τράπεζας θα συνεχίσει να λειτουργεί με δεκαμελή σύνθεση, δυνάμει του άρθρου 9 του ισχύοντος καταστατικού της, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασής του, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, σε συνέχεια ανάληψης καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Intrum Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις», παραιτήθηκε από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Το Δ.Σ. της Τράπεζας θα συνεχίσει να λειτουργεί με δεκαμελή σύνθεση, δυνάμει του άρθρου 9 του ισχύοντος καταστατικού της, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασής του, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί τον κ. Γεωργακόπουλο για την προσφορά του στον Όμιλο στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Εταιρεία «Intrum» ως και στη δημιουργία της νέας εταιρείας «Intrum Hellas» και προσβλέπει σε μια εξίσου επιτυχημένη συνεργασία από τη νέα του θέση.

Η από 24.04.2019 απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την εκπροσώπηση της Τράπεζας διατηρείται στο σύνολό της σε ισχύ».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρ. Μεγάλου: Στηρίζουμε την ανάκαμψη με 5,4 δισ. νέα δάνεια στο 11μηνο

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε ότι η τράπεζα μόλις σε 8 μήνες έχει ολοκληρώσει το 90% του σχεδιασμού, τόσο αναφορικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, όσο και αναφορικά με την κεφαλαιακή ενίσχυση.
Trapeza Peiraios, Vlachopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βλαχόπουλος: Στρατηγική επιλογή της Πειραιώς η στήριξη του τουρισμού

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής, επικεφαλής εταιρικής τραπεζικής της Πειραιώς, η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού νέες επενδύσεις στους τομείς της αποτελεσματικής και υπεύθυνης διαχείρισης των φυσικών πόρων.