ΓΔ: 787.88 -2.19% Τζίρος: 49.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:13:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Εγκρίθηκε η έμμεση συμμετοχή στη Mount Street Hellas

Η Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε την έμμεση απόκτηση ειδικής συμμετοχής στη Mount Street Hellas διά των συνδεδεμένων εταιρειών της Τεχνική Ολυμπιακή.

Το «πράσινο φως» έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην Τεχνική Ολυμπιακή για την έμμεση συμμετοχή στη Mount Street Hellas, σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση. Όπως επισημαίνεται:

H Εταιρεία με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής η Εταιρεία) σε συνέχεια των από 27/4/2021 και 22/12/2021 Δελτίων Τύπου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) ενέκρινε την, από την Εταιρεία, έμμεση απόκτηση ειδικής συμμετοχής στη «ΜΑΟΥΝΤ ΣΤΡΙΤ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» διά των συνδεδεμένων εταιρειών αυτής (PFC PREMIER FINANCE CORPORATION LTD και Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING LTD).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Winex: Γιατί επενδύσαμε 70 εκατ. στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ποιο είναι το σχέδιο

Η εταιρεία των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου σημειώνει πως η ΙΝΤΡΑΚΑΤ πληροί όλα επενδυτικά κριτήριά της και έχει σημαντικές προοπτικές βελτίωσης μεγεθών. Το μήνυμα προς τους παλαιούς μετόχους.
Ελληνικό, Lamda Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκινάει στις 6 Ιουλίου η προσφορά για το πράσινο ομόλογο της Lamda

Η διάθεση των ομολογιών του Ομολογιακού Δανείου θα γίνει μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα , ενώ οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στις 13 Ιουλίου.