ΓΔ: 797.51 2.35% Τζίρος: 55.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:23:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Απόκτηση της κυπριακής Novamore έναντι 12,5 εκατ.

Στην εταιρεία Novamore Limited ανήκουν απαιτήσεις που προέρχονται από δανειακές συμβάσεις που είναι εξασφαλισμένες με προσωπικές και εμπράγματες εξασφαλίσεις.

Την απόκτηση της κυπριακής εταιρείας Novamore Limited ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή. Το τίμημα για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας ανήλθε σε 12.500.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

H Εταιρεία με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εν Κύπρω εδρεύουσα θυγατρική αυτής με την επωνυμία Τ.Ο INTERNATIONAL HOLDING LTD απέκτησε το 100% των μετοχών της Κυπριακής εταιρείας " NOVAMORE LIMITED" από την Κυπριακή εταιρεία " VEL INVESTMENT FUND AIFLNP V.C.I.C. LIMITED".

Στην εταιρεία " NOVAMORE LIMITED" ανήκουν απαιτήσεις που προέρχονται από Δανειακές Συμβάσεις που είναι εξασφαλισμένες με προσωπικές και εμπράγματες εξασφαλίσεις. Η διαχείριση των απαιτήσεων από τις Δανειακές Συμβάσεις έχει ανατεθεί στην εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις με την επωνυμία «ΜΑΟΥΝΤ ΣΤΡΙΤ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ». Το τίμημα για την απόκτηση των ως άνω μετοχών ανήλθε σε €12.500.000.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Winex: Γιατί επενδύσαμε 70 εκατ. στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ποιο είναι το σχέδιο

Η εταιρεία των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου σημειώνει πως η ΙΝΤΡΑΚΑΤ πληροί όλα επενδυτικά κριτήριά της και έχει σημαντικές προοπτικές βελτίωσης μεγεθών. Το μήνυμα προς τους παλαιούς μετόχους.
Ελληνικό, Lamda Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκινάει στις 6 Ιουλίου η προσφορά για το πράσινο ομόλογο της Lamda

Η διάθεση των ομολογιών του Ομολογιακού Δανείου θα γίνει μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα , ενώ οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στις 13 Ιουλίου.