ΓΔ: 2362.35 -0.17% Τζίρος: 467.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πινακίδα
Φώτο: ΑΠΕ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ομολογιακό δάνειο της Safe Bulkers

Το Δ.Σ. της Επιτροπής προχώρησε, παράλληλα, στην έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Ευρωσύμβουλοι για τη δημόσια προσφορά έως 3.708.370 νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Στην έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Safe Bulkers για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Παράλληλα, η Επιτροπή ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της Ευρωσύμβουλοι για τη δημόσια προσφορά έως 3.708.370 νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 944η/31.1.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  • Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού της δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία «SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PLC» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 100.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και την εγγύηση της «SAFE BULKERS INC.».
  • Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία «EYΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά έως 3.708.370 νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υπέγραψε Μνημόνιο με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, με στόχο την προώθηση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού μέσω κοινών δράσεων και εκπαιδευτικού υλικού.
Βασιλική Λαζαράκου πορτρέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΟΣΑ: Η Λαζαράκου επανεκλέγεται στο προεδρείο της Επιτροπής για το 2026

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, επανεξελέγη μέλος του προεδρείου της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ για το 2026, με έμφαση στις αναθεωρημένες αρχές διαφάνειας, τεχνολογίας και βιωσιμότητας.
Χρηματιστήριο Αθηνών κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο επίκεντρο η χρηματιστηριακή μεταρρύθμιση και η Κεφαλαιαγορά 2.0

Τις εξελίξεις και τις προκλήσεις της ελληνικής κεφαλαιαγοράς ανέδειξε το συνέδριο του ΣΑΕΕ «Κεφαλαιαγορά 2.0», με έμφαση στη μεταρρύθμιση, τη διαφάνεια, την εταιρική διακυβέρνηση και τη στήριξη των επιχειρήσεων.