ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
apothikeusi, ape, energeia, ΑΠΕ
Φώτο: Shutterstock

Την πιστοποίηση Great Place to Work απέκτησε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

«Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού του ομίλου ΔΕΗ», επισημαίνει η εταιρεία.

Την πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες μετά από αξιολόγηση από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas. Η πιστοποίηση βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαύρος, δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση Great Place to Work είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ενισχύει ακόμη περισσότερο την περηφάνια μας για την εταιρεία. Στόχος μας είναι να οδηγούμε την ενεργειακή μετάβαση μέσω των επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ, αλλά και να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο με άξονα τη βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες, υιοθετώντας και δημιουργώντας καινοτόμες πρακτικές για τους ανθρώπους μας. Πιστεύουμε στην καινοτομία, το σεβασμό και τη διαφάνεια ως μοχλούς ανάπτυξης των ανθρώπων».

«Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού του ομίλου ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσω της σταθερής επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο», τονίζει η εταρεία και προσθέτει: «Το θεμέλιο της εταιρείας και της ανάπτυξής της είναι η εδραίωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος με κουλτούρα εμπιστοσύνης, συμπερίληψης και δέσμευσης, που ενώνει τους ανθρώπους σε ένα κοινό όραμα, το οποίο δεν αφορά μόνο την επιτυχία, αλλά διέπει τη συνεργασία. Η συμμετοχή στη λίστα Great Place to Work είναι τιμητική διάκριση για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη επιλογής».

Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα πιστοποιημένων εταιρειών έχουν αξιολογηθεί όλες με τη χρήση του ίδιου ερωτηματολογίου. Το Great Place to Work λειτουργεί σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους. Ο τίτλος αποδίδεται στις καλύτερες εταιρείες στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναλαμβάνει δυο σταθμούς αποθήκευσης ενέργειας 98MW

Oι δύο σταθμοί αποθήκευσης θα κατασκευαστούν στην Δυτική Μακεδονία, κοντά σε ΑΗΣ του Ομίλου ΔΕΗ και η κατασκευή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2024 με στόχο το 2025 να τεθούν σε λειτουργία.
HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΗΡΩΝ: Μακροχρόνιες συμβάσεις αγοράς ενέργειας από RWE-ΔΕΗ Ανανεώσιμες

H παραγόμενη ενέργεια προέρχεται από 3 νέους φωτοβολταϊκούς σταθμούς στη Δυτική Μακεδονία και ο ΗΡΩΝ θα προμηθεύεται ετησίως ποσότητα ενέργειας 192 GWh. Έως και 12 χρόνια η διάρκεια των συμβάσεων αγοράς ενέργειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία ΔΕΗ Ανανεώσιμες με Mytilineos για δυο ενεργειακά έργα στη Ρουμανία

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα βρίσκονται κοντά στο Βουκουρέστι, με το μεγαλύτερο, ισχύος 130 MW να είναι έτοιμο για κατασκευή στις αρχές του 2023 και τα υπόλοιπα θα είναι έτοιμα να κατασκευαστούν έως το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποκλειστική διαπραγμάτευση της ΔΕΗ για τα assets της Enel στη Ρουμανία

Την εξαγορά των δραστηριοτήτων του ιταλικού ομίλου σε ΑΠΕ, διανομή και προμήθεια ρεύματος στη Ρουμανία θα διαπραγματεύεται η ΔΕΗ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και θα αποφασίσει αν θα υποβάλει οικονομική προσφορά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Στάσσης: Προανήγγειλε αλλαγές στο επιχειρηματικό πλάνο της ΔΕΗ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι οι ΑΠΕ εξακολουθούν να είναι οι φθηνότερες πηγές ενέργειας σημειώνοντας πως το πλάνο για την ανάπτυξη τους παραμένει το ίδιο. Δεν αλλάζει το σχέδιο για απολιγνιτοποίηση μέχρι το 2027.