ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Εθνική: Επιβραβεύει πάνω από 52.000 συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών δανείων

Στα 5 εκατ. ευρώ ανέρχεται μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό που έχει δώσει η Εθνική Τράπεζα ως επιβράβευση μέσω του προγράμματος ανταμοιβής συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Την ανταμοιβή για μια ακόμη χρονιά των πελατών που είναι συνεπείς στα στεγαστικά τους δάνεια ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, με  52.206 συνεπείς δανειολήπτες να επιβραβεύονται με το 2% επί των καταβληθέντων τόκων. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη και η μόνη τράπεζα που υλοποιεί το πρόγραμμα ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων, προχώρησε στις 29/01/2022 στην απόδοση της επιβράβευσης 2% επί των καταβληθέντων τόκων σε 52.206 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2021-31.12.2021. Τα σχετικά ποσά επιβράβευσης πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.

Ο αριθμός των δανείων που επιβραβεύθηκαν, μέσω του προγράμματος, κατά τη διάρκεια του 2021, ανήλθε σε 69.000. Από την έναρξη του προγράμματος ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών, τον Σεπτέμβριο του 2019, το συνολικό ποσό επιβράβευσης που έχει καταβληθεί σε πελάτες της Εθνικής Τράπεζας ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, με την απόδοση της επιβράβευσης 2%, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους.

Η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα 01/01/2021 - 31/12/2021 με 3 τρόπους:

  • Επιστροφή 2% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.
  • Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.
  • Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους (1 πόντος ανά 2 δόσης ευρώ δανείου).

Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more, ενώ στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική: Αίτηση για ένταξη του Frontier II στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ»

Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών η αίτηση αφορά την τιτλοποίηση δανείων της ETE με την ονομασία Frontier II, συνολικής λογιστικής αξίας 1 δισ. ευρώ. Η ΕΤΕ είναι το τέταρτο πιστωτικό ίδρυμα που καταθέτει αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στοίχημα η ενίσχυση της εξωστρέφειας: Πώς στηρίζει η Εθνική τους εξαγωγείς

Σημαντική αύξηση των εξαγωγών τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, αλλά διατηρείται η μεγάλη διαφορά από την Ευρώπη. Ποιες ευκαιρίες δίνει η στροφή της Ε.Ε. προς την αυτάρκεια. Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία προσφέρει η Εθνική.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε την πόρτα για το σπίτι που εσύ θέλεις με το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home

Το Attica My Home σάς καλύπτει για αγορά κατοικίας ή εργασίες ανέγερσης, αποπεράτωσης, επέκτασης ανακαίνισης ή επισκευής της κατοικίας σας, ή για αγορά οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση κατοικίας
Ethniki Trapeza, ETE, Mylonas, Milonas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Μυλωνάς: Επιτακτική η συνεργασία των τραπεζών με εταιρείες fintech

Στο άμεσο μέλλον, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, τα καταστήματα θα χρησιμεύουν μόνο για τις μεγάλες αποφάσεις του πελάτη, όπως η αγορά κατοικίας και επενδυτικά - αποταμιευτικά προϊόντα.