ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Τράπεζα Πειραιώς: Υπό αξιολόγηση όλα τα ενδεχόμενα για την ΑΝΕΚ

Η τράπεζα απαντά σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα για την φερόμενη υπό εξέταση απορρόφηση της εταιρείας ΑΝΕΚ από την Attica Group.

Την απάντησή της δίνει η Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπό εξέταση απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group, τονίζοντας ότι αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας:

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με φερόμενη υπό εξέταση απορρόφηση της εταιρείας ΑΝΕΚ Α.Ε. από την ΑΤΤΙΚΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, η Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει και αξιολογεί σε διαρκή βάση κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση διαχείρισης και αναδιάρθρωσης του επενδυτικού και δανειακού χαρτοφυλακίου της, με βασικό στόχο τη στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών της και συνακόλουθα των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, πελάτες και εργαζόμενους της.

Η Πειραιώς Financial Holdings θα ενημερώνει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό σε περίπτωση τυχόν οριστικοποίησης συναλλαγής, η οποία θα έχει λάβει τις αναγκαίες εγκρίσεις από τα αρμόδια όργανά της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του εφαρμοστέου νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει δημοσίευμα για απορρόφησή της από την Attica Group η ΑΝΕΚ

Η εκδότρια, με γνώμονα την προστασία του επενδυτικού κοινού και την ομαλή λειτουργία της αγοράς, προβαίνει σε ανακοινώσεις όταν και εφόσον συντρέχουν οι εκ της ισχύουσας νομοθεσίας προϋποθέσεις, δηλώνει η εταιρεία.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Tράπεζα Πειραιώς στο Google Pay, οι δυνατότητες στους πελάτες

Με το Google Pay οι πελάτες της Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν ανέπαφα με μία μόνο κίνηση, σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS) με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.
Trapeza Peiraios, Vlachopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει επιχειρηματικές προσπάθειες που προάγουν την εξωστρέφεια

Η Τράπεζα είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει νέες επενδύσεις που θα έχουν μακροχρόνια θετικό κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, σημείωσε ο Θ. Βλαχόπουλος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αμερικανική Power Factors εξαγοράζει την ελληνική Inaccess

Η νέα εταιρία που προκύπτει μετά την εξαγορά και τη συγχώνευση της Inaccess με την Power Factors θα προσφέρει ολοκληρωμένο λογισμικό παρακολούθησης εξυπηρετώντας πελάτες που αντιπροσωπεύουν ισχύ που ξεπερνά τα 200GW παγκοσμίως.
trapezes-banks
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απεργίες αύριο σε Εθνική και Τρ. Πειραιώς για επιχειρησιακές συμβάσεις

Τα σωματεία των εργαζομένων σε Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς αντιδρούν στις έως τώρα προτάσεις των διοικήσεων για τη σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων. Διεκδικούν μεγαλύτερες αυξήσεις και προστασία απασχόλησης.