ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELVAL

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ δεν έχει ενημερωθεί για placement από την VIOHALCO

Σχολιάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα, η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανακοίνωσε ότι δεν έχει ενημερωθεί για placement μετοχών από το μητρικό όμιλο VIOHALCO για την ενίσχυση του free float και της εμπορευσιμότητας.

Δεν έχει ενημερωθεί η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για επικείμενο άνοιγμα βιβλίου προσφορών για placement μετοχών από τη μητρική VIOHALCO, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για το σχολιασμό πρόσφατων δημοσιευμάτων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη του ομίλου Στασινόπουλου,

  • «Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων η εταιρεία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (η Εταιρεία) ενημερώνει τους επενδυτές ότι δεν έχει λάβει πληροφόρηση από τη VIOHALCO SA, το βασικό της μέτοχο, για οποιαδήποτε συναλλαγή αυτού επί μετοχών της.
  • Η Εταιρεία θα ενημερώσει τους επενδυτές, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, εφόσον λάβει σχετική πληροφόρηση».

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι θα ανοίξει βιβλίο προσφορών για τη διάθεση 30 εκατ. μετοχών, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των μετοχών σε ελεύθερη διασπορά (free float) και η εμπορευσιμότητα της μετοχής της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, που σήμερα ελέγχεται κατά ποσοστό περίπου 90% από την VIOHALCO.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Πιστοποίηση με το πρότυπο AS9100 της αεροδιαστημικής βιομηχανίας

Η πιστοποίηση αφορά την Elval, τον τομέα Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, ενώ μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης και συμμετοχής της ElvalHalcor στις αλυσίδες αξίας των κλάδων της αεροναυπηγικής και της αεροδιαστημικής.
ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη απορρόφηση της θυγατρικής FITCO προχωρά η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι δύο εταιρείες προέβησαν στη σύνταξη σχεδίου συγχώνευσης με ημερομηνία 19 Μαίου, ενώ ο εταιρικός μετασχηματισμός εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.