Φώτο: Ήλιος

Τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards απέσπασε η ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards που επιβραβεύει εταιρείες για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards, αποδεικνύοντας την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και τη δυναμική παρουσία της στον κλάδο μέσα από έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Ειδικότερα, το βραβείο Gold, που αποτέλεσε την κορυφαία διάκριση για την εταιρεία, απέσπασαν τα Ζυμαρικά «Ζείδωρος Γη» ΗΛΙΟΣ από Δίκοκκο Σιτάρι στη κατηγορία Vegan Products, μέσα από την απαιτητική και με αυστηρά κριτήρια διαδικασία αξιολόγησης των Healthy Diet Awards, που διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά. Με γνώμονα την ενσωμάτωση της καινοτομίας στις προϊόντικές της προτάσεις, η ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκε με Silver βραβείο για το Βιολογικό Spaghetti 6 Ολικής Άλεσης ΗΛΙΟΣ στην ενότητα Organic Product of the Year και συγκεκριμένα στην κατηγορία Organic Food Products. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσέθεσε ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή της, το Bronze, για τη σειρά Ζυμαρικών «Ζείδωρος Γη» ΗΛΙΟΣ από Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης στην ενότητα Healthy Food Product of the Year και ειδικότερα στην κατηγορία Vegan Products. Παράλληλα, ενημέρωσε το κοινό για τα προϊόντα της, ενώ προσέφερε στους 300 παρευρισκόμενους κουτιά δώρου με τα βραβευμένα ζυμαρικά της μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good για δεύτερη χρονιά η Mytilinaios

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η ελληνική εταιρεία με συνολική επίδοση ESG: 4,1 με άριστα το 5, κατάφερε να πετύχει βαθμολογία μεγαλύτερη από το 92% των αξιολογημένων εταιρειών. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Προχωράει σε κοινό ομολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ

To κοινό ομολογιακό δάνειο με την Εθνική Τράπεζα και την “NBG BANK MALTA LIMITED”, με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα είναι διάρκειας τριών ετών εξοφλητέο στην λήξη του.