ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Περσεύς: Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιανουαρίου

Η Περσεύς προχωράει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιανουαρίου για την επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και την εκλογή Επιτροπής Ελέγχου.

Η εταιρεία Περσεύς ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιανουαρίου για την επικύρωση εκλογής μελών ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και την εκλογή Επιτροπής Ελέγχου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Mε την από 10 Δεκεμβρίου 2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καλούνται σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 15η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρείας στο Ζευγολατιό Κορινθίας, Θέση Στανοτόπι, Δήμου Βόχας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Επικύρωση εκλογής μελών ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων
  • Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου
  • Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 27η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, , σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 130 παρ. 2 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει. Σημειώνεται ότι για την εν λόγω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.    

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Andromeda Seafood απέκτησε το 100% της Περσεύς

Ολοκληρώθηκε η καταχώριση της Andromeda Seafood στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου των 315.247 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Περσεύς, και κατέχει πλέον ποσοστό 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομολογιακό δάνειο έως 20 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Περσεύς

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους της διοίκησης και τις αλλαγές σε συμβάσεις διευθυντικών στελεχών αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η ΓΣ της Περσεύς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Περσεύς αποφασίζει για έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 20 εκατ. ευρώ

Η Περσεύς ανακοίνωσε επίσης την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε μετά την παραίτηση του κ. Χρ. Μπουγιουκλή και την αντικατάστασή του από τον κ. Μιλτιάδη Χατζημανωλάκη.