ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Κηφισιά δημιουργεί η κυπριακή bbf

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη γης στην κυπριακή αγορά high end ακινήτων, παρουσίασε την πρώτη οικιστική της επένδυση που πρόκειται να υλοποιήσει στην Ελλάδα.

Εισέρχεται και επίσημα στην ελληνική αγορά ακινήτων η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων bbf (build better future), όπου μετά από δυο χρόνια που προχωρούσε «αθόρυβα» σε επενδύσεις αποκτώντας 20 ακίνητα, παρουσίασε το νέο οικιστικό πρότζεκτ που πρόκειται να υλοποιήσει στην Αττική.

Η κυπριακή εταιρεία που έχει παρουσία σε Κύπρο, Πορτογαλία, Καναδά, και πλέον στην Ελλάδα, στοχεύει σε high end αγοραστές ακινήτων που αναζητούν υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση. Έχοντας ξεκινήσει την δραστηριοποίησή της από το 2007 στη Λεμεσό διαθέτει πλέον πάνω από 150 εργαζόμενους σε 5 χώρες έχει πραγματοποιήσει 108 έργα στην Κύπρο ενώ ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί δυναμικά στον χώρο του ελληνικού real estate αναπτύσσοντας πολυτελή ακίνητα από τα βόρεια προάστια, μέχρι το κέντρο και τα νότια προάστια.

Η εταιρεία διοργάνωσε στο ακίνητο όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο Elatia, μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση (Virtual Tour), παρουσιάζοντας μέσω της τεχνολογίας της Επαυξημένης Πραγματικότητας τα νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα μοντέρνου σχεδιασμού, με την ονομασία "Elatia"& "Amber", τα οποία υπόσχονται να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Real Estate στην Κηφισιά. Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Τα νέα αυτά έργα, συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών "Elatia" και "Amber", θα αποτελούνται από δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, διαθέτοντας 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα.

Δεσμευόμαστε στην παροχή οικιστικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού. Αυτές οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις θα προσφέρουν έναν τρόπο ζωής με στυλ και άνεση. Οι μελλοντικές πολυτελείς κατοικίες στην Κηφισιά είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγοραστών ακινήτων και να τους κάνουν να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστοί στο νέο τους σπίτι που έχει σχεδιαστεί βάσει πολυτελών προδιαγραφών», αναφέρει η Επικεφαλής του Γραφείου της bbf: Ελλάδος, Ρεβέκκα Κλαυδιανού, προσθέτοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής με αυτές τις ξεχωριστές κατοικίες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MIG-Mig
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην απόκτηση γραφείων στη Σταδίου προχώρησε η MIG, έναντι 2,8 εκατ.

Το τίμημα για την αγορά ανήλθε σε 2,8 εκατ. ευρώ (πλέον φόρων και εξόδων) και χρηματοδοτήθηκε από Ίδια Κεφάλαια της Εταιρείας. Τα γραφεία είναι μισθωμένα με μακροχρόνιο μισθωτήριο συμβόλαιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dimand: Ισχυρή βελτίωση λειτουργικών μεγεθών, υπερδιπλασιασμός επενδύσεων

Ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 10,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας έφθασαν στα 7,1 εκατ. ευρώ (+17%). Έκτακτες δαπάνες που σχετίζονται με την πρόωρη αποπληρωμή ομολογιακού δανείου επηρεάσαν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trade Estates: Απέκτησε επιχειρηματικό πάρκο στο Χαλάνδρι αντί 6,5 εκατ.

Πρόκειται για το όγδοο εμπορικό πάρκο που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας που το απέκτησε από την Ten Brinke Hellas τον Δεκέμβριο του 2022. Τί δίνει στην εταιρεία η απόκτηση του νέου επιχειρηματικού πάρκου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dimand: Στα 6,6 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το εννεάμηνο με άνοδο 57%

Παρά την αύξηση του κύκλου εργασιών και το άλμα των EBITDA που ανήλθαν σε 5,5 εκατ. ευρώ έναντι των 0,1 εκατ. το 2021, ο όμιλος έκλεισε το εννεάμηνο με ζημιές ύψους 8 εκατ. ευρώ. Αυξήθηκε στα 125,5 εκατ. ευρώ η αξία των ακινήτων και επενδύσεων του ομίλου.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Inventio και Π. Παναγιωτίδη για νέα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών.