ΓΔ: 1009.16 0.51% Τζίρος: 4.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:51:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Κηφισιά δημιουργεί η κυπριακή bbf

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη γης στην κυπριακή αγορά high end ακινήτων, παρουσίασε την πρώτη οικιστική της επένδυση που πρόκειται να υλοποιήσει στην Ελλάδα.

Εισέρχεται και επίσημα στην ελληνική αγορά ακινήτων η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων bbf (build better future), όπου μετά από δυο χρόνια που προχωρούσε «αθόρυβα» σε επενδύσεις αποκτώντας 20 ακίνητα, παρουσίασε το νέο οικιστικό πρότζεκτ που πρόκειται να υλοποιήσει στην Αττική.

Η κυπριακή εταιρεία που έχει παρουσία σε Κύπρο, Πορτογαλία, Καναδά, και πλέον στην Ελλάδα, στοχεύει σε high end αγοραστές ακινήτων που αναζητούν υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση. Έχοντας ξεκινήσει την δραστηριοποίησή της από το 2007 στη Λεμεσό διαθέτει πλέον πάνω από 150 εργαζόμενους σε 5 χώρες έχει πραγματοποιήσει 108 έργα στην Κύπρο ενώ ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί δυναμικά στον χώρο του ελληνικού real estate αναπτύσσοντας πολυτελή ακίνητα από τα βόρεια προάστια, μέχρι το κέντρο και τα νότια προάστια.

Η εταιρεία διοργάνωσε στο ακίνητο όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο Elatia, μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση (Virtual Tour), παρουσιάζοντας μέσω της τεχνολογίας της Επαυξημένης Πραγματικότητας τα νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα μοντέρνου σχεδιασμού, με την ονομασία "Elatia"& "Amber", τα οποία υπόσχονται να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Real Estate στην Κηφισιά. Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Τα νέα αυτά έργα, συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών "Elatia" και "Amber", θα αποτελούνται από δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, διαθέτοντας 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα.

Δεσμευόμαστε στην παροχή οικιστικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού. Αυτές οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις θα προσφέρουν έναν τρόπο ζωής με στυλ και άνεση. Οι μελλοντικές πολυτελείς κατοικίες στην Κηφισιά είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγοραστών ακινήτων και να τους κάνουν να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστοί στο νέο τους σπίτι που έχει σχεδιαστεί βάσει πολυτελών προδιαγραφών», αναφέρει η Επικεφαλής του Γραφείου της bbf: Ελλάδος, Ρεβέκκα Κλαυδιανού, προσθέτοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής με αυτές τις ξεχωριστές κατοικίες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dimand: Στα 6,6 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το εννεάμηνο με άνοδο 57%

Παρά την αύξηση του κύκλου εργασιών και το άλμα των EBITDA που ανήλθαν σε 5,5 εκατ. ευρώ έναντι των 0,1 εκατ. το 2021, ο όμιλος έκλεισε το εννεάμηνο με ζημιές ύψους 8 εκατ. ευρώ. Αυξήθηκε στα 125,5 εκατ. ευρώ η αξία των ακινήτων και επενδύσεων του ομίλου.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Inventio και Π. Παναγιωτίδη για νέα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Blueground: Εξαγοράζει την Tabas, ανάπτυξη στη Ν. Αμερική το 2023

Με την εξαγορά της Tabas η ελληνική startup αναμένεται να έχει κύκλο εργασιών το 2023 που θα φτάνει περίπου τα 650 εκατ. δολάρια, ενώ ετοιμάζεται να μπει και στην αγορά του Μεξικό στις αρχές του ερχόμενου έτους.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων για τις τράπεζες

Η ελληνική αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών, με τις τράπεζες να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat και Ellington Solutions ενώνουν δυνάμεις στην αγορά ακινήτων

Η Intrakat επεκτείνει συνεχώς το επιχειρησιακό της αποτύπωμα στον τομέα διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων, με την Ellington Solutions να προσφέρει βέλτιστες και σύγχρονες πρακτικές στρατηγικής διαχείρισης τιτλοποιημένων χαρτοφυλακίων ακινήτων.