ΓΔ: 917.11 -0.58% Τζίρος: 22.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:46:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
Φωτο: Shutterstock

Συνεργασία Inventio και Π. Παναγιωτίδη για νέα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών.

Σε στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία κοινής εταιρείας στον τομέα της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων προχωρούν η Inventio και ο Πάνος Παναγιωτίδης, πρώην Chief Operating Officer της Dimand A.E.

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών, συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ τα επόμενα χρόνια.

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου η INVENTIO και η HIG Capital. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με projects που θα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές αλλά και την οικονομία».

Εκ μέρους της Inventio, που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικό συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ο γενικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μπήτρος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Παναγιωτίδη που φέρνει μαζί του εμπειρία και τεχνογνωσία 20 ετών στον χώρο του REAL ESTATE DEVELOPMENT, στοχεύοντας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο καθώς και στη διεύρυνση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Προσβλέπουμε στη συμβολή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων projects καθώς και την προσθήκη νέων σημαντικών έργων στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Blueground: Εξαγοράζει την Tabas, ανάπτυξη στη Ν. Αμερική το 2023

Με την εξαγορά της Tabas η ελληνική startup αναμένεται να έχει κύκλο εργασιών το 2023 που θα φτάνει περίπου τα 650 εκατ. δολάρια, ενώ ετοιμάζεται να μπει και στην αγορά του Μεξικό στις αρχές του ερχόμενου έτους.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων για τις τράπεζες

Η ελληνική αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών, με τις τράπεζες να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat και Ellington Solutions ενώνουν δυνάμεις στην αγορά ακινήτων

Η Intrakat επεκτείνει συνεχώς το επιχειρησιακό της αποτύπωμα στον τομέα διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων, με την Ellington Solutions να προσφέρει βέλτιστες και σύγχρονες πρακτικές στρατηγικής διαχείρισης τιτλοποιημένων χαρτοφυλακίων ακινήτων.