ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Pagkritia Trapeza
Πηγή: Παγκρήτια Τράπεζα

Η Παγκρήτια απορροφά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας

Η συμφωνία έρχεται σε συνέχεια της υπογραφής σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας και η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει αμέσως και θα έχει πλήρως ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/09/2023. 

Τη συμφωνία συγχώνευσης ανακοινώνει η Παγκρήτια Τράπεζα με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, με απορρόφηση αυτής.

Η συμφωνία έρχεται σε συνέχεια της υπογραφής σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας τον Νοέμβριο του 2022 και η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει αμέσως και θα έχει πλήρως ολοκληρωθεί, νομικά και λειτουργικά, μέχρι τις 30/09/2023. 

Υπενθυμίζεται πως το Επιχειρηματικό Πλάνο που είχε καταθέσει η διοίκηση της τράπεζας στην Τράπεζα της Ελλάδος περιλάμβανε την ενίσχυση της κεφαλαιακής της βάσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Επιτάχυνση της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Κεντ. Μακεδονίας

Η Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Κατερίνης και των Σερρών.
Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Παγκρήτια Τράπεζα δημιουργεί νέα Διεύθυνση Ναυτιλιακής Τραπεζικής

Επικεφαλής της Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο Κων. Οικονόμου, έμπειρο στέλεχος της ναυτιλιακής τραπεζικής με μακροχρόνια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων.