ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Premia Properties
Φωτο: Premia Properties

Premia: Από 15 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος 0,02 ευρώ/μετοχή

Από την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος).

Τη διανομή καθαρού ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε στις 2 Ιουνίου 2023, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, όπως ανακοίνωσε η Premia Properties.

Το ποσό αυτό είναι προσαυξημένο κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις 1.130.538 ίδιες μετοχές που κατέχει σήμερα η εταιρεία.

Από την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος).

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (“Σ.Α.Τ.”) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» κατά την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 (record date).

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Η καταβολή του μερίσματος, θα πραγματοποιηθεί από την πληρώτρια Τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Α.Ε.».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: Τριπλό όφελος από την πώληση ακινήτου της

Το ακίνητο αυτό (πρόκειται για το πρώην εργοστάσιο της Soulis στο Βοτανικό) είχε ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο της εισηγμένης από το 2008 όταν είχε αποκτηθεί μέσα από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Εθνική Τράπεζα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: Στα 281 εκατ. φθάνει η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία έχει στην κατοχή της 52 ακίνητα τα οποία αφορούν οκτώ τομείς της οικονομίας, ενώ στην αξία δεν έχει υπολογιστεί η επένδυση στο project Skyline και οι προκαταβολές για απόκτηση ακινήτων.