ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Quest Holdings
Φωτο: Quest Holdings

Quest: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για απόκτηση της Κωτσόβολος

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η εταιρεία διευκρινίζεται ότι συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, η οποία σε αυτό το στάδιο είναι στη φάση κατάθεσης ενδεικτικών & μη δεσμευτικών προσφορών.

Την υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς για την Κωτσόβολος ανακοίνωσε ο όμιλος Quest, μέσω ανακοίνωσής του στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως σημειώνεται σε αυτήν, «η Quest Συμμετοχών Α.Ε. (‘'QUEST'') σε συνέχεια της από 4-8-2023 ανακοίνωσής της και μετά από επόμενα της ως άνω ανακοίνωσης δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία πιθανής εξαγοράς της Κωτσόβολος, επισημαίνει ότι, ως ανέφερε στην ως άνω ανακοίνωσή της, δεν έχει καταθέσει προσφορά δεσμευτικού χαρακτήρα, για την οποία θα είχε υποχρέωση ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι η ‘'QUEST'' συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, η οποία σε αυτό το στάδιο είναι στη φάση κατάθεσης ενδεικτικών & μη δεσμευτικών προσφορών, έχοντας αντίστοιχα καταθέσει τη δική της ενδεικτική & μη δεσμευτική προσφορά. Έπεται η εξέλιξη της διαδικασίας, συνεπώς δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την QUEST.

Η QUEST θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NTT DATA: Επεκτείνεται στην Ελλάδα με επενδύσεις 25 εκατ. έως το 2026

Ο ιαπωνικός κολοσσός που αποτελεί μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στον κόσμο, εξετάζει να αναπτυχθεί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη και Ιωάννινα. Σημαντική η θέση της Ελλάδας στα πλάνα της εταιρείας.
Quest Holdings
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Διψήφια αύξηση πωλήσεων στο 9μηνο και οριακά μειωμένα κέρδη

Tα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν κατά -2,7%, καθώς τα ποσά του εννεάμηνου 2022 περιείχαν έκτακτα αποτελέσματα 2,5 εκατ. ευρώ. Κοντά στα περυσινά επίπεδα θα διαμορφωθούν τα κέρδη 2023, όπως εκτιμά η διοίκηση.