ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEK TERNA
Πηγή: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διαψεύδει το ενδεχόμενο της συγχώνευσης με ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση του επενδυτικού της πλάνου, όπως αυτό έχει παρουσιαστεί και αναλυθεί στο επενδυτικό κοινό, τονίζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε ανακοίνωση.

Στη διάψευση «ανυπόστατων φημών» περί συγχώνευσης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ προχώρησε σήμερα Παρασκευή η κατασκευαστική εταιρεία.

Αναλυτικά όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., με αφορμή ανυπόστατες φήμες που διακινούνται και αποτυπώνονται, και σε δημοσιεύματα περί δήθεν σχεδιασμού να προχωρήσει σε απόκτηση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μέσω προσφοράς μετοχών ή/και μετρητών, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υφίσταται οποιοσδήποτε τέτοιος σχεδιασμός στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση του επενδυτικού της πλάνου, όπως αυτό έχει παρουσιαστεί και αναλυθεί στο επενδυτικό κοινό (παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων Α’ Εξαμήνου 2023, πρόσφατη παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών).
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-GEK-TERNA-THE GRID
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΤΕΡΝΑ ανέλαβε την κατασκευή του συγκροτήματος γραφείων “THE GRID”

Η ΤΕΡΝΑ έχει ήδη εγκατασταθεί στο χώρο και το συνολικό έργο, περιλαμβανομένου περιβάλλοντος χώρου, αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2026. Η σύμβαση είναι συνολικού προϋπολογισμού 96,5 εκατ. ευρώ.