ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Premia Properties

Στην ομάδα των Sustainable Companies εντάχθηκε η Premia Properties

Κριτήρια για την ένταξη της PREMIA στις Sustainable Companies αποτελούν η υιοθέτηση πολιτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και διαδικασιών και συστημάτων που πιστοποιούν την υπεύθυνη λειτουργία της.

Την αναγνώρισή της ως Sustainable Company σε ευρωπαϊκό επίπεδο έπειτα από ετήσια αξιολόγηση των επιχειρηματικών της επιδόσεων με βάση τα ESG κριτήρια (Environment, Society, Governance) που αφορούν το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση, από τον Οργανισμό Quality Net, ανακοίνωσε η Premia Properties

Όπως διευκρινίζει κριτήρια για την ένταξη της PREMIA στις Sustainable Companies αποτελούν η υιοθέτηση πολιτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και διαδικασιών και συστημάτων που πιστοποιούν την υπεύθυνη λειτουργία της, όπως επίσης και η συνεχής παρακολούθηση της επίδρασης της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Ταυτόχρονα, η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της ένταξης της εταιρίας στον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας / The Sustainability Code, αλλά και στον Δείκτη ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

«Η ένταξη της Premia Properties στην ομάδα των Sustainable Companies βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τη φιλοδοξία της εταιρίας να αποτελέσει ηγέτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Έχοντας θέσει τη βιωσιμότητα στις άμεσες προτεραιότητές της και βασική παράμετρο του αναπτυξιακού της πλάνου, ακολουθεί με συνέχεια και συνέπεια τις αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης στις δραστηριότητές της ενώ στόχος της παραμένει η ενδυνάμωση των δράσεων που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους της», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο Γεώργιος Μπάκος, Chief Operating Officer / Head of Assets Management της Premia Properties δήλωσε σχετικά: «Η βιωσιμότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της Premia Properties. Δεσμευόμαστε για υπεύθυνη λειτουργία τόσο ως εργοδότης, ως επιχειρηματικός εταίρος, ως μέλος της κοινότητας και του περιβάλλοντος όσο και ως δημιουργός αξίας για τους μετόχους. Στόχος μας η επιχειρηματική μας δράση να υλοποιείται με βιώσιμο τρόπο αλλά και έναν τρόπο που θέτει νέα πρότυπα στο ελληνικό -βιώσιμο- επιχειρείν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia: Σημαντική βελτίωση μεγεθών στο α' τρίμηνο και προσθήκη δύο ακινήτων

Τα έσοδα του ομίλου διαμορφώθηκαν τα πρώτο τρίμηνο του 2022 σε 3,2 εκ., διπλασιασμένα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2021. Στα 2,9 εκατ. τα λειτουργικά κέρδη. Οι προοπτικές για το 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετατρέπεται σε ΑΕΕΑΠ η Premia Properties με άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Η μετατροπή σε ΑΕΕΑΠ είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία, καθώς θα της επιτρέψει να δραστηριοποιηθεί αποτελεσματικότερα στην αγορά ακινήτων αξιοποιώντας τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το πλαίσιο.
Premia Properties
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για την απόκτηση της Μπουτάρης η Premia

Σε απαντητική της επιστολή προς το ΧΑ η εισηγμένη αναφέρει πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει δεσμευτική συμφωνία με τους βασικούς πιστωτές της ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ και σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα για την έκβαση των συζητήσεων.