ΓΔ: 1015.48 1.14% Τζίρος: 74.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Enelgreenpower.com

Εnel Green Power: Έμπρακτη στήριξη σε 17 Ιδρύματα & Φορείς

Και φέτος, η Εnel Green Power Hellas, αντί αποστολής επιχειρηματικών δώρων, προσφέρει τα αντίστοιχα ποσά σε 17 Ιδρύματα και Φορείς σε Αττική και 6 πόλεις της Ελλάδας.

Η Enel Green Power Hellas αποδεικνύει για ακόμη μια αφορά πως παραμένει πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης, της κοινωνικής προσφοράς και της γενναιοδωρίας λαμβάνοντας μια καίρια απόφαση: αντί αποστολής επιχειρηματικών δώρων, η εταιρεία θα προσφέρει τα αντίστοιχα ποσά σε 17 Ιδρύματα, Φορείς και Οργανισμούς που τα έχουν ανάγκη. 

Αναλυτικότερα, ήδη έχει προσφέρει χρηματική αλλά και έμπρακτη ηθική υποστήριξη σε 17 Ιδρύματα και Φορείς σε Αττική και 6 πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες δραστηριοποιείται:

 • Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
 • ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Ανάπηρων Προσώπων)
 • Παιδικά Χωριά SOS
 • Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού
 • ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ
 • Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
 • 4η Ε.Μ.Α.Κ., η οποία επιχειρεί στη Β.Ελλάδα 
 • Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «Κιβωτός», στην Κοζάνη 
 • Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «O Άγιος Βασίλειος», στην Αλεξανδρούπολη
 • Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Έβρου 
 • Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Μέριμνα», στην Αλεξανδρούπολη
 • Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρύστου «Άγιος Νικόλαος», στην Εύβοια
 • Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρύστου, στην Εύβοια
 • Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μαλεβιζίου, στην Κρήτη
 • Φωτεινό Αστέρι, στην Πάτρα
 • Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, στη Λαμία
 • Ορφανοτροφείο Θηλέων, στη Λαμία

Ο Επικεφαλής Ευρώπης της Εnel Green Power Αριστοτέλης Χαντάβας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι που γι ακόμη μία χρονιά, αυτές τις γιορτινές μέρες, μπορούμε να στηρίξουμε έμπρακτα τη δράση φορέων, ιδρυμάτων και οργανισμών που παράγουν ουσιαστικό κοινωφελές έργο. Η εταιρεία μας, επιδιώκει πάντα να βρίσκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη κάνοντας πράξη ποικίλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς, και αυτή η εορταστική περίοδος δεν μπορούσε βέβαια να αποτελεί εξαίρεση. Αυτός είναι ο λόγος που και φέτος δεν θα στείλουμε επιχειρηματικά δώρα και το αντίστοιχο ποσό θα το διαθέσουμε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το  έργο μας με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας που θα διέπεται από τις αρχές της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ανταποδοτικότητας».

Διαχρονικά δίπλα σε Ιδρύματα και Τοπικές Κοινωνίες

Οι δωρεές αυτές έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πρωτοβουλιών και ιδρυμάτων που στηρίζονται ήδη έμμεσα ή άμεσα από την Enel Green Power Hellas, μεταξύ των οποίων η «Wise Greece», το «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.ΟΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς», το «Δείπνο Αγάπης» και το εθελοντικό κίνημα «Save Your Hood». Εξάλλου, η εταιρεία έχει ήδη στηρίξει με δωρεά εξοπλισμού ή άλλων υλικών το Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, τον Σύλλογο Προστασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καρύστου «Χέρι-Χέρι», ευπαθή άτομα και οικογένειες στις περιοχές Ρωγοί και Κερπινή Αχαΐας, Αργύρι Καρδίτσας, Πολύμυλος Κοζάνης και  Αισύμη Έβρου, καθώς και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος», τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καρυστίας και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Παπαστράτος: Απολογισμός του πρώτου προγράμματος αναδάσωσης στην Αττική

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη φύτευση 70.000 δέντρων, σε 1.000 στρέμματα πυρόπληκτων περιοχών, με το έργο, ύψους 1 εκατ. ευρώ, να θεωρείται αναγκαίο για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της Αττικής γης.
gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ESG

Αναγκαία η συμμετοχή γυναικών σε ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία του The Female Quotient, οι επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην ηγεσία τους ενισχύουν κατά 75% τη δυνατότητά τους να εισάγουν καινοτόμες ιδέες στην αγορά.
eurobank, trapezes, Ioannou
ESG

Σ. Ιωάννου: Τα πέντε «συστατικά» για ένα ιδανικό διοικητικό συμβούλιο

Σε ομιλία του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, υπογράμμισε ότι αυτά τα βασικά συστατικά είναι «όραμα, επικοινωνία, προσαρμοστικότητα, σύνθεση και αποφασιστικότητα και ήθος και λογοδοσία». 
ESG

Συνεργασία της Πειραιώς και της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» στην Κομοτηνή

Το Κέντρο Διερευνητικής Μάθησης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, είναι η πρώτη δράση της Τράπεζας με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στη διερευνητική μάθηση των μαθητών που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.