ΓΔ: 1455.48 0.03% Τζίρος: 100.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
Φωτο: Dimitris Kapantais / SOOC

Οικονόμου: Επιχειρείται μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛΑΣ

«Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό», επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Eπιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα» τονίζει, μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωση του για τα επεισόδια που έγιναν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου.

Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Οικονόμου: Επιχειρούν 3.900 αστυνομικοί και 883 οχήματα της ΕΛΑΣ

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως από το πρωί το Κέντρο Άμεσης Δράσης έχει δεχθεί 400 κλήσεις για βοήθεια σε πολίτες οι οποίοι αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα και ζήτησαν τη βοήθεια της ΕΛΑΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Συγκλονισμένος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Η ΕΛΑΣ δεν είναι βίαιη όπως θέλουν να υποστηρίζουν ορισμένοι», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή ο Συνήγορος του Πολίτη έχει στα χέρια του όλες τις περιπτώσεις όπου φέρεται να υπήρξε αστυνομική αυθαιρεσία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Marfin

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, για την υπόθεση έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν οι έρευνες από πλευράς Ασφάλειας..
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.