ΓΔ: 1439.83 -0.61% Τζίρος: 15.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:47:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης από τον Όμιλο Intracom

Στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρά, με δωρεά του, ο Όμιλος Intracom, ο οποίος προσφέρει 50 αναπνευστήρες πίεσης στο υπουργείο Υγείας.

Τη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας έκανε γνωστή ο Όμιλος Intracom.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intracom: «Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Καλούμαστε όλοι, ως επαγγελματίες αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Όμιλος Intracom, σύσσωμη η διοίκηση των εταιρειών και οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε αυτό που αισθανόμαστε ως καθήκον προς την Πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, μετά από συνεχείς επαφές με το υπουργείο Υγείας, προχωρά και στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom, που ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat, αντιπροσωπεύει ελάχιστη προσφορά στην τιτάνια προσπάθεια του υπουργείου Υγείας και εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι γιατροί με τους εμβολιασμoύς για Covid-19 από τα φαρμακεία

«Η κουλτούρα εμβολιασμού, που οδηγεί στη διαρκή, έγκαιρη και συνεπή εμβολιαστική κάλυψη καλλιεργείται μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης ιατρού ασθενούς, κυρίως, και δευτερευόντως, μέσω διαρκών προωθητικών δράσεων στο ευρύ κοινό» ανέφερε ο ΠΙΣ.
Xrisoxoidis, Hrisoxoidis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΔΕ για το γλέντι στο «Ερυθρός Σταυρός» διέταξε ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Προηγήθηκε καταγγελία και βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Παύλος Πολάκης. Στα πλάνα φαίνεται μια ορχήστρα να παίζει ζωντανή μουσική, ενώ οι εργαζόμενοι χορεύουν και διασκεδάζουν την ώρα που από πίσω τους περνούν φορεία με ασθενείς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κυκλοφορία του ιού SARS COV-2 ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας

Είναι αναγκαίο να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για την Covid, καθώς και με το εμβόλιο της γρίπης, τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα.