ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ενισχύει η Χήτος ΑΒΕΕ

Στο πλευρό του Νοσοκομείου Ιωαννίνων η Χήτος ΑΒΕΕ η οποία προσφέρει νοσοκομειακό εξοπλισμό και καλύπτει τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε εμφιαλωμένο νερό.

Σε διπλή προσφορά προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωάννινων προχωρά η Χήτος ΑΒΕΕ, η οποία προβαίνει σε δωρεά ειδικών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ταυτοχρόνως καλύπτει τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε εμφιαλωμένο νερό.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η Χήτος ΑΒΕΕ-Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, συμμετέχει ενεργά στη συλλογική εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της σοβαρής κρίσης λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID 19) στη χώρα μας και προχωράει στη δωρεά ειδικών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ο νοσοκομειακός εξοπλισμός προσφέρεται για την άμεση ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωάννινων (ΠΓΝΙ), ένα από τα δύο κέντρα αναφοράς για τον κορονοϊό (COVID 19) στη Βορειοδυτική Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες των κρουσμάτων.

Η Χήτος ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, με επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που πρωτοστατεί σε αυτήν την προσπάθεια. Γι’ αυτό παράλληλα με τη δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, η Χήτος ΑΒΕΕ καλύπτει και τις ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΙ, παρέχοντάς τους φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για έξαρση επιδημιών στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Εγκύκλιος του υπ. Υγείας προειδοποιεί για την πιθανότητα να εμφανιστούν κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ηπατίτιδας Α, νοσήματα του αναπνευστικού καθώς έξαρση του ιού του Νείλου. Τί πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι των περιοχών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βία κατά των γιατρών στο επίκεντρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ,οι γιατροί τους γιατρούς προστατεύονται από ανυπόστατες μηνύσεις που δέχονται, ενώ ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε να υπάρξει υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που παρατηρούνται έντονα περιστατικά.