ΓΔ: 2313.62 1.49% Τζίρος: 644.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ιατρός στο νοσοκομείο
Φωτογραφία Shutterstock

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 510 μόνιμες και ορισμένου χρόνου θέσεις σε νοσοκομεία

Η προκήρυξη 1Κ/2026 του ΑΣΕΠ, για 510 θέσεις μόνιμου και ορισμένου χρόνου προσωπικού στο Υπουργείο Υγείας και το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη για δημοσίευση η προκήρυξη 1Κ/2026 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την πλήρωση συνολικά 510 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει επίσης θέσεις προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τριών ετών, για το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι θέσεις αφορούν τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διάδρομος νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 894 θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων για 894 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε δομές του Υπουργείου Υγείας και θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Πλήρης απορρόφηση του Ταμείου Ανάκαμψης στην Υγεία έως το 2026

Στόχο την πλήρη απορρόφηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης έως τον Ιούνιο του 2026 έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, κάνοντας λόγο για εκτεταμένες παρεμβάσεις σε νοσοκομεία και δομές υγείας.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Στο 4,07/5 η ικανοποίηση ασθενών του ΕΣΥ από τη νοσηλεία τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι η ικανοποίηση ασθενών του ΕΣΥ διαμορφώνεται στο 4,07/5, με υψηλές αξιολογήσεις για γιατρούς και εξοπλισμό, αλλά χαμηλότερες για νοσηλευτικό προσωπικό και συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.