Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τις «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας»

Οι κάτοχοι καρτών της Πειραιώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας τα μενού που τους χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας με έκπτωση 50%

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του τουρισμού και της εστίασης υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας» που διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας τα μενού που τους χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας με έκπτωση 50% και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με γαστρονομικά έπαθλα. Ειδικά φέτος, η έκπτωση θα παρέχεται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα από 7/7 έως 31/7, με τις κρατήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιήσουν την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα τους στα βραβευμένα εστιατόρια από 2/7/2020 έως 31/7/2020 θα επωφεληθούν από:

α) 50% έκπτωση στα ειδικά μενού
β) συμμετοχή σε κλήρωση, στην οποία:

  • 2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο "Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία" και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall Restaurant" και "Botrini’s Restaurant" 
  • 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Τα βραβευμένα εστιατόρια, τα μενού, οι τιμές τους και οι ημέρες που θα ισχύει η προσφορά έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Αθηνόραμα και στην ιστοσελίδα VravevmeniGastronomia, ενώ είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα εστιατόρια και η προπληρωμή, είτε τηλεφωνικά είτε online στο VravevmeniGastronomia. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάθε online προπληρωμή εξασφαλίζει 5 συμμετοχές.                 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Project Future Πειραιώς: Πάνω από 3.500 oι αιτήσεις συμμετοχής στον τρίτο κύκλο

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο πρόγραμμα Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων να έχουν ξεπεράσει τις 3.500, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη που υπάρχει στην σύγχρονη αγορά εργασίας για εξειδικευμένη εκπαίδευση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τράπεζας Πειραιώς: Μνημόνιο Συνεργασίας για τις Επετειακές Δράσεις 1821-2021 με Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού

Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί Πρόγραμμα Επετειακών Δράσεων.