ΓΔ: 909.16 0.56% Τζίρος: 50.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συμβουλευτική γραμμή στήριξης της Groupama Ασφαλιστικής για τον καρκίνο του μαστού

Στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%.

Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε αυτό το πλαίσιο, η Groupama Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει, για τους πελάτες της, τη  «Συμβουλευτική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού».

Οι ασφαλισμένοι της Groupama Ασφαλιστικής, είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, θα μπορούν, χωρίς κόστος, να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 3295330 και να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Στη συνέχεια, η συνεργάτιδα της εταιρείας Δρ. Γιώτα Σασοπούλου, Γενική Χειρουργός - Ειδικός στις Παθήσεις Μαστού, θα επικοινωνεί μαζί τους με σκοπό να τους δώσει απαντήσεις, να τους ανακουφίσει και να τους βοηθήσει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Η ειδική τηλεφωνική γραμμή της εταιρείας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου για όλους τους πελάτες της με ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%. Για τον λόγο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει την πρόληψη και φροντίζει για την υγεία των πελατών της παροτρύνοντάς τους να επικοινωνήσουν με την Συμβουλευτική Γραμμή Στήριξης, προκειμένου να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και να ενημερωθούν σχετικά με τη νόσο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Thanos Plevris, Thanos Pleuris, Ypourgeio Ygeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξετάζεται επέκταση της «τρίτης δόσης» και στους άνω των 60 ετών

Σύμφωνα με τον υπ. Υγείας «εξαρτάται από την εισήγηση της Επιτροπής για το αν θα γίνει στον γενικό πληθυσμό η τρίτη δόση, αν κρίνουν οι ειδικοί ότι χρειάζεται θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εισήγηση για αυτό το θέμα». 
Pleuris
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμετοχή του υπουργού Υγείας στην 71η Σύνοδο του Π.Ο.Υ Ευρώπης

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στην «Επιχείρηση Ελευθερία» ως το μεγαλύτερο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε ποτέ στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα και τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να παρέχει υγειονομική κάλυψη και πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας.
atyxima-troxaio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 2,4 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι τα τροχαία δυστυχήματα έχουν καταγράψει εντυπωσιακή μείωση την τελευταία δεκαετία με τους νεκρούς να μειώνονται κατά 50%, το οικονομικό κόστος εκτοξεύεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων και οι υλικές ζημιές.