ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συμβουλευτική γραμμή στήριξης της Groupama Ασφαλιστικής για τον καρκίνο του μαστού

Στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%.

Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε αυτό το πλαίσιο, η Groupama Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει, για τους πελάτες της, τη  «Συμβουλευτική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού».

Οι ασφαλισμένοι της Groupama Ασφαλιστικής, είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, θα μπορούν, χωρίς κόστος, να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 3295330 και να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Στη συνέχεια, η συνεργάτιδα της εταιρείας Δρ. Γιώτα Σασοπούλου, Γενική Χειρουργός - Ειδικός στις Παθήσεις Μαστού, θα επικοινωνεί μαζί τους με σκοπό να τους δώσει απαντήσεις, να τους ανακουφίσει και να τους βοηθήσει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Η ειδική τηλεφωνική γραμμή της εταιρείας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου για όλους τους πελάτες της με ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%. Για τον λόγο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει την πρόληψη και φροντίζει για την υγεία των πελατών της παροτρύνοντάς τους να επικοινωνήσουν με την Συμβουλευτική Γραμμή Στήριξης, προκειμένου να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και να ενημερωθούν σχετικά με τη νόσο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποιήσεις επιστημόνων για άνοδο των κρουσμάτων νέου κορονοϊού

Η νέα παραλλαγή του κορονοϊού ευθύνεται για την έκρηξη των εισαγωγών στα νοσοκομεία της Γερμανίας και της Σιγκαπούρης, προκαλώντας ανησυχία καθώς όλο και περισσότερος κόσμος θα συγκεντρώνεται σε κλειστούς χώρους πλέον.