ΓΔ: 1453.7 1.29% Τζίρος: 104.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:04:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
xrimata, euro, money, cash
Φωτο: Shutterstock

Πίστωση 17 εκατ. για αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπού Απριλίου

Αφορά περισσότερους από 15.000 δικαιούχους, ενώ μετά και από αυτή την καταβολή το συνολικό ποσό φθάνει στα 95 εκατ. ευρώ και οι δικαιούχοι ξεπερνούν τους 87.000.

Την πίστωση του ποσού των 17 εκατ. ευρώ, το οποίο θα δοθεί στους δικαιούχους της αυξημένης αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον μήνα Απρίλιο, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο: «Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 15.038 δικαιούχων της Αυξημένης Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού μηνός Απριλίου ποσό συνολικού ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Μετά τη σημερινή καταβολή, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν στηριχθεί από το συγκεκριμένο μέτρο ανέρχεται σε 87.713, στους οποίους έχει δοθεί ενίσχυση ύψους 95 εκατ. ευρώ.

Έτσι, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση της Αυξημένης Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, έχει ήδη λάβει τη χρηματοδότηση πάνω από το 93% των δικαιούχων που κατέθεσαν αίτηση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ileia_paralia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφαρμογή η πλατφόρμα των καταγγελιών για παραβάσεις στις παραλίες

Ο χρήστης με την εφαρμογή MyCoast θα μπορεί να υποβάλλει καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης. Πώς θα γίνονται οι καταγγελίες και ποιες οι ποινές που προβλέπονται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η περίοδος αιτήσεων για το «Τουρισμός για όλους 2024»

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η ενίσχυση μεταξύ άλλων, των ορεινών περιοχών της χώρας, στην κατεύθυνση ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του έτους.