ΓΔ: 957.6 0.63% Τζίρος: 80.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
tourismos, turism, Nisia,
Φωτο: Shutterstock

Τελευταία ευκαιρία σε όσους απορρίφθηκαν από το «Τουρισμός για Όλους»

Περισσότεροι από 70.000 ενδιαφερόμενοι που έχουν απορριφθεί αρχικά μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις ενστάσεις τους μέχρι τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, 28 Ιουλίου.

Άνοιξε σήμερα η διαδικασία ενστάσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού. Έτσι, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι περισσότεροι από 70.000 ενδιαφερόμενοι που έχουν αρχικά απορριφθεί.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού,

Σε συνέχεια της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων δικαιούχων και αποκλειομένων του προγράμματος (τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tourism4all.gov.gr), από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, αφού συνδεθούν με τους κωδικούς TAXISnet, με τους οποίους υποβλήθηκε η αίτησή τους.

Η ένσταση (μία κατά το μέγιστο ανά υποψήφιο) πρέπει να είναι επαρκώς αιτιολογημένη και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία επισυνάπτονται στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής. Αναλυτικά οι οδηγίες για υποβολή ενστάσεων δίνονται εδώ.

Κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας και έπεται η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων.

Επισημαίνεται ότι οι συνολικές εγκεκριμένες αιτήσεις έφτασαν στις 308.696 ενώ οι απορριφθείσες στις 70.888.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

dior-endysi-moda
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821 η εκδήλωση του Dior στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει το υπ. Τουρισμού, σύμφωνα με τον φάκελο που κατέθεσε ο διεθνής οίκος μόδας, η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 17 Ιουνίου και θα έχει διεθνή τηλεοπτική κάλυψη.