ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Οι πρώτες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων στη Συγγρού

Οι νέες πινακίδες θα προσφέρουν ευκρινέστερη και άμεση πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα, διευκολύνοντας τους χρήστες του δικτύου, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα τοποθετηθούν ακόμη πέντε πινακίδες.

Στη λεωφόρο Συγγρού τοποθετήθηκαν οι πρώτες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων τεχνολογίας (full Μatrix), στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αναβάθμισης των περιφερειακών συστημάτων κυκλοφορίας, που υλοποιεί στο δίκτυο αρμοδιότητας της, η Περιφέρεια Αττικής.

Οι νέες πινακίδες θα προσφέρουν ευκρινέστερη και άμεση πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα, διευκολύνοντας τους χρήστες του δικτύου. Για την τοποθέτηση τους, στην κάθοδο (χθες και σήμερα) στην άνοδο της λεωφόρου, τηρήθηκαν 2ωρες κυκλοφορικές ρυθμίσεις (11 πμ έως 1 μμ) ενώ μέχρι τέλος του έτους θα τοποθετηθούν ακόμη πέντε πινακίδες.

Για την εξέλιξη αυτή ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Βελτιώνουμε την ποιότητα επικοινωνίας της Περιφέρειάς μας με τους πολίτες μας για την άμεση ενημέρωση που αφορά στην πολιτική προστασία και την οδική ασφάλεια. Με σύγχρονα μέσα προασπίζουμε την οδική ασφάλεια και αναβαθμίζουμε τη λειτουργικότητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προς όφελος των πολιτών της Αττικής».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ από σήμερα, εκ νέου, ο Δακτύλιος - Ποια οχήματα εξαιρούνται

Ο Δακτύλιος θα ισχύσει έως και τις 22 Ιουλίου 2022, ενώ «ελεύθερα» κινούνται ηλεκτρικά οχήματα, οχήματα με εκ κατασκευής χρήση φυσικού αερίου, υβριδικά και τα EURO 5 και EURO 6, που εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα πάνω από 120 g/km.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Σύντομα σε λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Οι τελικές εργασίες και δοκιμές θα εκτελούνται καθημερινά σε διαφορετικές οδούς, στις υφιστάμενες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμανλής: Σε ισχύ ο νέος, «καθαρός» δακτύλιος στις 25 Οκτωβρίου

«Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα τα οποία εξαιρούνται από το δακτύλιο. Αυτό θα λήξει. Ο μόνος τύπος αυτοκινήτων που θα εξαιρούνται θα είναι τα ηλεκτρικά», δήλωσε ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβάσεις για έργα οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Ο περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης υπέγραψε με τους αναδόχους εργολάβους συμβάσεις ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, για την οδική ασφάλεια σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.