ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Οι πρώτες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων στη Συγγρού

Οι νέες πινακίδες θα προσφέρουν ευκρινέστερη και άμεση πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα, διευκολύνοντας τους χρήστες του δικτύου, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα τοποθετηθούν ακόμη πέντε πινακίδες.

Στη λεωφόρο Συγγρού τοποθετήθηκαν οι πρώτες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων τεχνολογίας (full Μatrix), στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αναβάθμισης των περιφερειακών συστημάτων κυκλοφορίας, που υλοποιεί στο δίκτυο αρμοδιότητας της, η Περιφέρεια Αττικής.

Οι νέες πινακίδες θα προσφέρουν ευκρινέστερη και άμεση πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα, διευκολύνοντας τους χρήστες του δικτύου. Για την τοποθέτηση τους, στην κάθοδο (χθες και σήμερα) στην άνοδο της λεωφόρου, τηρήθηκαν 2ωρες κυκλοφορικές ρυθμίσεις (11 πμ έως 1 μμ) ενώ μέχρι τέλος του έτους θα τοποθετηθούν ακόμη πέντε πινακίδες.

Για την εξέλιξη αυτή ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Βελτιώνουμε την ποιότητα επικοινωνίας της Περιφέρειάς μας με τους πολίτες μας για την άμεση ενημέρωση που αφορά στην πολιτική προστασία και την οδική ασφάλεια. Με σύγχρονα μέσα προασπίζουμε την οδική ασφάλεια και αναβαθμίζουμε τη λειτουργικότητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προς όφελος των πολιτών της Αττικής».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.
Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις.