ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές κατέστρεψαν το στεφάνι του ΣΥΡΙΖΑ στο ΑΠΘ

Φοιτητές εμπόδισαν αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι και από την πλευρά των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Επεισόδια το πρωί του Σαββάτου στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φοιτητές που έχουν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν αρχικά σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, σύμφωνα με το thestival.gr.

Επικράτησε ένταση προς στιγμήν με συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των ατόμων. Όταν τελικά τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφεραν να καταθέσουν το στεφάνι, οι φοιτητές το πήραν και το κατέστρεψαν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

a' katoikia-spitia-athina
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχέδιο ανάδειξης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πρότεινε τη συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, για τη δημιουργία ενός συστήματος προβολής, των προσφερόμενων υπηρεσιών που αποτελούν και την «συνολική εμπειρία καταναλωτή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση για τα νέα ευρήματα έγινε από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Φιλοξένη Αϊτατόγλου στην 36η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.
europa 2 celestyal crystal thessaloniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη αποκτά 234 νέες θέσεις στάθμευσης στον ΟΛΘ

Ο ΟΛΘ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και άμεσα κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης. Οι νέες θέσεις θα παραδοθούν σταδιακά, οι πρώτες 84 μέχρι τα τέλη Απριλίου και οι υπόλοιπες μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκοσμίου ενδιαφέροντος γαστρονομικός προορισμός η Θεσσαλονίκη

«Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας περνά μέσα από την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπου κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει ο γαστρονομικός τουρισμός» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης .