ΓΔ: 1004 1.02% Τζίρος: 72.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Βράβευση τριών startups από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του επιστημονικού θεσμού «Βαρδιά του Επενδυτή», ενώ οι επιχειρήσεις θα εισέλθουν στη νέα πλατφόρμα «InnoAgora powered by HDB».

Στη βράβευση τριών νεοφυών επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν από διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες προκειμένου να αξιοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους, προχώρησε η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB στο πλαίσιο των εργασιών του σημαντικού επιστημονικού θεσμού η «Βραδιά του Ερευνητή».

Σε μια ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας - HDB, η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αθηνά Χατζηπέτρου, ο Αντιπρόεδρος της HDB, Παντελής Τζωρτζάκης και ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, υποδέχθηκαν τους CEO’s των εταιρειών BioAssist , DNA SEQUENCE SLR & eNIOS για να τους απονείμουν τα βραβεία, που συνοδεύονται από την είσοδο των επιχειρήσεων στη νέα πλατφόρμα “InnoAgora powered by HDB” μέσω της οποίας θα έχουν άμεση διασύνδεση με επενδυτές. Πρόσθετα οι βραβευμένες επιχειρήσεις θα λάβουν υπηρεσίες mentoring και άλλες εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες από τα στελέχη της HDB.

Η κα Χατζηπέτρου, αφού ευχαρίστησε την καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου για τη διοργάνωση της «Βραδιάς του Ερευνητή», η οποία «μας φέρνει κοντά με τον κόσμο της έρευνας και της καινοτομίας», όπως επεσήμανε, απευθυνόμενη στους CEO’s των επιχειρήσεων δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η έρευνα γεννά ελπίδα. Ελπίδα για το μέλλον, καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις. Η έρευνα αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ακαδημαϊκή αλλά και επιχειρηματική κοινότητα. Η διάκρισή σας αναγνωρίζει και δικαιώνει τις προσπάθειές σας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στα επόμενα βήματα της διαδρομής σας. Με την είσοδο στην «InnoAgora», τη νέα ψηφιακή κοινότητα που δημιούργησε η HDB, η οποία φιλοξενείται στην τεράστια πλατφόρμα EuroQuity, της Γαλλικής Bpifrance, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα, να γνωρίσετε επιχειρηματικούς συνεργάτες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να γίνετε ορατοί σε περισσότερους από 2.000 επενδυτές. Παράλληλα, μαζί με τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα σταθούμε αρωγοί παρέχοντάς σας συμβουλευτικές υπηρεσίες / mentoring και τεχνογνωσία, όπου χρειαστεί.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επτά απαντήσεις του υπ. Εργασίας για τις αυξήσεις των συντάξεων

Όπως επισημαίνει το υπ. Εργασίας στην ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε κληρονομήσει στην επόμενη κυβέρνηση, 1.050.000 εκκρεμείς συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες και 487 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα δικαιώματα των επιβατών αν υπάρχουν καθυστερήσεις στα τραίνα

Πλέον η ελάχιστη αποζημίωση για καθυστερήσεις είναι 25% του κομίστρου για καθυστέρηση 60 έως 119 λεπτών και 50% της τιμής του κομίστρου για καθυστέρηση 120 λεπτών και άνω και θα καταβάλλεται εντός ενός μηνός από την υποβολή της αίτησης αποζημίωσης.