ΓΔ: 1474.47 1.53% Τζίρος: 101.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:14:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ploia, limani, Peiraias, Apergia
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Ακύρωση ακτοπλοϊκών δρομολογίων λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων

Οι άνεμοι στα πελάγη φθάνουν στα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται δρομολόγια από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. Κανονικά τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βορείων ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα Πέμπτη να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνήσουν με τους τόπους λιμεναρχείων και τουριστικών πρακτικών λόγω τροποποιήσεων ή αλλαγών που ενδέχεται να υπάρξουν στα δρομολόγια των πλοίων από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση απόπλου από Πειραιά,Ραφήνα και Λαύριο, λόγω ισχυρών ανέμων

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

Οι άνεμοι εκτιμάται ότι θα φθάσουν έως και 10 μποφόρ. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Ploia, limani, Peiraias, Apergia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι και το Σάββατο λόγω νέας απεργίας

Οι ναυτεργάτες αναφέρουν πως από το 2019 δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ αύξηση δουλεύοντας και πολλαπλάσιες ώρες, με την ΠΝΟ να ζητά μισθολογικές αυξήσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις για το 2020 και 2021 αλλά και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.