ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα βόρεια.

Για την σήμερα Παρασκευή προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τμήματα και στο Αιγαίο, με τοπικές βροχές στα ορεινά και βόρεια τμήματα της Κρήτης, και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 21 βαθμούς), 13 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως τους 21 βαθμούς), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.