ΓΔ: 1458.94 0.77% Τζίρος: 71.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:35:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη περισσότεροι από 1.200 άποροι και άστεγοι θα απολαύσουν ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο γεύμα που θα συνοδευτεί από μουσική, γλυκά κεράσματα και δώρα.

Γεύμα αγάπης σε περισσότερους από 1.200 άπορους και άστεγους, θα παραθέσει αύριο το μεσημέρι, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο δήμος Αθηναίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69).

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη περισσότεροι από 1.200 άποροι και άστεγοι θα απολαύσουν ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο γεύμα που θα συνοδευτεί από μουσική, γλυκά κεράσματα και δώρα. Αντίστοιχο γεύμα θα πραγματοποιηθεί, επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α.  Γρηγόρης Λέων, «στόχος μας τις γιορτινές αυτές ημέρες είναι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη τη δυνατότητα να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια. Με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τη μουσική δημιουργούμε την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής και ένα γιορτινό κλίμα, για τους ανθρώπους εκείνους που η έλλειψη πόρων δεν τους επιτρέπει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει. Με την αμέριστη στήριξη των δεκάδων χορηγών μας, αλλά και ιδιωτών, που καθημερινά συνδράμουν το έργο μας, στεκόμαστε φέτος, περισσότερο από ποτέ, αρωγοί στους ανθρώπους αυτούς και κρατάμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, αλλά και της ελπίδας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens-Xristougenna-Christmas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα γειτονιές της Αθήνας μεταμορφώνονται σε χριστουγεννιάτικα χωριά

Χριστούγεννα θα «μυρίσει» όλη η πόλη της Αθήνας, καθώς θα γεμίσει «χριστουγεννιάτικα χωριά» που θα υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους. Οι δέκα γειτονιές της πόλης που γίνουν εκδηλώσεις.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις καλεί η ΓΣΕΕ

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του Μετρό

Από την Δευτέρα 22/4 που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.