ΓΔ: 906.07 1.01% Τζίρος: 91.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bank-of-greece-swearing-christina-papakonstantinou
Φωτο: Τράπεζα της Ελλάδος

ΤτΕ: Ορκίστηκε σήμερα υποδιοικήτρια η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου

Τα καθήκοντα της υποδιοικήτριας στην Τράπεζα της Ελλάδος αναλαμβάνει η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, μετά τη σημερινή της ορκωμοσία.

Ορκίστηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 13:30 το μεσημέρι, ως Υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος, η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Το παρόν στην ορκωμοσία έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Μετά τη σημερινή ορκωμοσία, η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

  • Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής
  • Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης, Υποδιοικητής
  • Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, Υποδιοικήτρια
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συναλλαγές με τράπεζες χωρίς... χαρτούρα από τις δημόσιες υπηρεσίες

Για τις δυνατότητες προσκόμισης δημόσιων εγγράφων στις τράπεζες με ένα κλικ ενημερώνουν σήμερα τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Γιάννης Στουρνάρας. Ποιες νέες ευκολίες προσφέρει το e-gov.
Trapeza thw Ellados, Stoyrnaras, Stournaras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤτΕ: Απαραίτητη η αύξηση της Τρ. Πειραιώς, αντιμετωπίζονται χρόνιες αδυναμίες

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος τόνισε ότι είναι αναγκαία η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου, πέραν όλων των άλλων, να βελτιωθούν και τα μεγέθη της.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήθηκαν στα 38,9 δισ. ευρώ τα δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers

Η ονομαστική αξία των υπό διαχείριση δανείων προς ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και ατομικές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 934 εκατ. ευρώ στο τέλος του δ’ τριμήνου του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ζημιές 688 εκατ. ευρώ στο 9μηνο βύθισε η πανδημία τις τράπεζες

Τα λειτουργικά αποτελέσματα βελτιώθηκαν, αλλά ο διπλασιασμός των προβλέψεων για πιστωτικό κίνδυνο οδήγησε σε ζημιογόνο αποτέλεσμα. Τι προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος για τις προοπτικές της κερδοφορίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρ. Ελλάδος: Γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη για ίδρυση bad bank

Μείωση του δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 35,8% διαπιστώνει η ΤτΕ, σημειώνοντας όμως ότι παραμένει πολύ υψηλός, ενώ μεγάλο μέρος των κεφαλαίων των τραπεζών αποτελείται από αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις.