ΓΔ: 2262.64 0.13% Τζίρος: 104.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:27:40
bank-of-greece-swearing-christina-papakonstantinou
Φωτο: Τράπεζα της Ελλάδος

ΤτΕ: Ορκίστηκε σήμερα υποδιοικήτρια η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου

Τα καθήκοντα της υποδιοικήτριας στην Τράπεζα της Ελλάδος αναλαμβάνει η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, μετά τη σημερινή της ορκωμοσία.

Ορκίστηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 13:30 το μεσημέρι, ως Υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος, η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Το παρόν στην ορκωμοσία έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Μετά τη σημερινή ορκωμοσία, η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

  • Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής
  • Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης, Υποδιοικητής
  • Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, Υποδιοικήτρια
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΗ-ενέργεια-Στάσσης-ηλεκτρικό
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ανοιχτά μέτωπα Στάσση, Ανδρουλάκης κατά τραπεζών και η «παγίδα» της Revolut

Η χρηματοδότηση των πολλών επενδυτικών μετώπων της ΔΕΗ, έκτακτο φόρο στις τράπεζες ζητά ο Ανδρουλάκης, η φοροπαγίδα για πελάτες της Revolut, γιατί μπαίνει στη λιανική η Bally’s Intralot και το φρένο του Αρείου Πάγου στη ρύθμιση δανείων σε ελβετικό φράγκο.
Τράπεζα της Ελλάδος
ΑΓΟΡΕΣ

Τράπεζα της Ελλάδος: «Μηχανή» μερισμάτων αλλά με χαμηλές προσδοκίες υπεραξίας

Οι δύο όψεις της μετοχής της Τράπεζας της Ελλάδος: εντυπωσιακά μερίσματα που την τελευταία 25ετία ανέρχονται συνολικά σε 33,10 ευρώ ανά μετοχή αλλά χωρίς δυναμική στο ΧΑ με τη μετοχή καθηλωμένη σε χαμηλές πτήσεις.
ubs
ΑΓΟΡΕΣ

UBS: Ισχυρή ανάπτυξη και ελκυστικές αποτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες

Η UBS εκτιμά ότι ο κλάδος εξακολουθεί να προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες, ενώ βλέπει ισχυρή αύξηση εταιρικών δανείων και ελκυστικές αποτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες, με θετικές προοπτικές κερδοφορίας.
Γραφήματα χρηματιστηρίου οθόνη
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρή η κερδοφορία των εταιρειών του Χ.Α. το 2025, ποιες ξεχωρίζουν

Ισχυρή κερδοφορία κατέγραψαν τράπεζες και εισηγμένες το 2025, με συνολικά κέρδη άνω των 10 δισ. ευρώ. Η έκτακτη ζημιά της Metlen αντισταθμίστηκε από την εξαιρετική πορεία των HelleniQ Energy και Motor Oil