ΓΔ: 891.69 0.78% Τζίρος: 69.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Eurobank: Με πλήρως ψηφιακό τρόπο η παροχή δανείου σε επιχειρήσεις

Μέσα από την υπηρεσία «e-χρηματοδότηση», οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν ψηφιακά την αίτησή τους για χορήγηση δανείου από την Eurobank.

Την εφαρμογή της υπηρεσίας «e-χρηματοδότηση» ανακοίνωσε η Eurobank, χάρη στην οποία θα μπορεί να γίνεται πλήρως ψηφιακά η χορήγηση δανείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μάλιστα, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής θα καλύπτονται όλες οι χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, ανεξαρτήτως προγράμματος ή ποσού.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία «e-χρηματοδότηση» δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ολοκληρώσει τη διαδικασία αίτησης για χρηματοδότηση, μέσω της υπηρεσίας v-Banking, χωρίς γραφειοκρατία και με απόλυτη ασφάλεια.

Ο πελάτης,δηλαδή, δεν απαιτείται να ακολουθήσει τη συνήθη διαδικασία της υποβολής αίτησης επαγγελματικής χρηματοδότησης, με επίσκεψη στο κατάστημα, αρκεί να μπορεί να συνδεθεί στο e-Banking από το χώρο της επιχείρησής του. Μάλιστα, ακόμα και για την υπογραφή της σύμβασης δεν απαιτείται μετακίνηση.

Ειδικότερα, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα:

  1. Να υποβάλει αίτηση για επαγγελματική χρηματοδότηση με ένα μόνο δικαιολογητικό, τον τελευταίο Ισολογισμό ή το Ε3, ανάλογα με την κατηγορία βιβλίων.
  2. Να συζητά, να θέτει ερωτήματα και να λαμβάνει ενημέρωση και απαντήσεις καθόλη τη διάρκεια διαδικασίας της αίτησης χρηματοδότησης, από τον Σύμβουλο v-Banking της Τράπεζας.

Η «e-χρηματοδότηση» αφορά σε όλα τα χρηματοδοτικά προϊόντα της Eurobank γι’ αυτό και ο πελάτης, σε συνεργασία με το στέλεχος της Τράπεζας, επιλέγουν, από τα διαθέσιμα προγράμματα Κεφαλαίου Κίνησης ή Επενδύσεων, το καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες του και με τους ευνοϊκότερους όρους για τον ίδιο. Παράλληλα, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη Eurobank και διαθέτουν κωδικούς e-Banking.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύσκολη η πρόσβαση μικρομεσαίων σε κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης

Βασικός κανόνας για τη χρηματοδότηση θα είναι να μπορούν οι επιχειρήσεις και τα σχέδιά τους να εξασφαλίσουν έγκριση από τράπεζες. Μικρές και χαμηλής ανταγωνιστικότητας οι ελληνικές επιχειρήσεις.
staikouras, oikonomikon, proypologismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Στις 4.160 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Γέφυρα 2»

Εξ αυτών, 2.468 είναι πολύ μικρές επιχειρήσεις, 1.147 είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή ατομικές επιχειρήσεις, 479 είναι μικρές επιχειρήσεις και 66 είναι μεσαίες. Έως τις 9 Μαΐου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΣΕΕ: Τετραπλάσιος ο αντίκτυπος της πανδημίας σε σχέση με την κρίση

Το μέλλον της αγοράς αλλά και της εργασίας στο λιανεμπόριο, μετά το πέρας της πανδημίας, ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΣΕΕ, παρουσιάζοντας παράλληλα την έκθεση για το 2020.
mixalos-ebea
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μίχαλος: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά απαιτείται οριστική λύση

Προς τη σωστή κατεύθυνση κινούνται τα μέτρα στήριξης των κλειστών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ. Ο ίδιος επεσήμανε ότι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην προστασία της υγείας και στη διάσωση της οικονομίας.