ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: DEFEA

Συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών στην DEFEA

Η έκθεση DEFEA διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρέθηκε απέναντι σε πρωτόγνωρες προκλήσεις λόγω πανδημίας ωστόσο κατέγραψε σημαντική επιτυχία.

Μεγάλη επιτυχία είχε η έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, καθώς μπήκαν οι υπογραφές για στρατηγικές συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών. Αυτό αναφέρεται σε απολογιστική ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση, ενώ γνωστοποιείται ότι η επόμενη DEFEA έχει προγραμματιστεί για τις 21 - 23 Μαΐου 2023.

Η διεθνής έκθεση για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo από 13 - 15 Ιουλίου 2021 και όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κέντρου, Μαρίνος Μαρίνος, «η έκθεση DEFEA διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Εντούτοις, η διοργανώτρια εταιρία ΡΟΤΑ κατάφερε να πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα.

Παρά τα αυστηρά πλαίσια πραγματοποίησης της έκθεσης, οι διοργανωτές ακολούθησαν πρότυπα και πρακτικές διεθνών διοργανώσεων με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και εντυπωσιακό επιχειρηματικό αποτύπωμα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo ανοίγει επίσημα τις πύλες του για την φιλοξενία των επόμενων εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου».

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν: ένα  ελικόπτερο UH-60 Blackhawk, ένα ελικόπτερο AH-64E Apache και τρία οχήματα, ένα Joint Light Tactical Vehicle (JLTV), ένα M11117 Armored Security Vehicle (ASV) και ένα Family of Medium Tactical Vehicles (FMTV) cargo truck (M1078). Επίσης, στο χώρο του Αεροδρομίου θα εκτεθούν ένα Beechcraft King Air 350ER (with full Airborne Surveillance capabilities) και ένα Cessna Citation Latitude (#1 Best Selling Mid-Size Jet).

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διακεκριμένοι Έλληνες νομικοί στη διαμόρφωση της εποπτείας των αγορών της ΕΕ

Πρόκειται για το καθηγητή Δημοσίου Οικονομικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών Χρήστο Γκόρτσο ο οποίος είναι τακτικό μέλος ενώ στους αναπληρωτές περιλαμβάνεται ο καθηγητής Δικαίου των κεφαλαιαγορών Κωνσταντίνος Σεργάκις.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φ. Καραβίας: Απαραίτητοι οι υψηλοί ρυθμοί ανάκαμψης και το investment grade

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank τόνισε σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ότι δεν μπορεί να είμαστε η μόνη χώρα της ευρωζώνης με κρατικά ομόλογα στην κατηγορία junk. «Στόχος για την οικονομία είναι η επίτευξη μιας μακράς περιόδου ανοδικού κύκλου».