ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Νίκος Δένδιας σε τελετή
Ο Νίκος Δένδιας αποτίει φόρο τιμής στη θάλασσα με στεφάνι, παρουσία στρατιωτικών κι ιερέα.

Ν. Δένδιας: Υπογραφή σύμβασης για το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης αύριο

Ο Νίκος Δένδιας θα παρευρεθεί αύριο στη σύμβαση για το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης «Οδυσσέας», δωρεά της AMKE ΚΥΚΛΩΨ. Η τελετή θα γίνει στη 13:00, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα παραστεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την κατασκευή του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης με τίτλο «Οδυσσέας: Οι Έλληνες και η Θάλασσα».

Το νέο Πάρκο, που αποτελεί δωρεά της AMKE ΚΥΚΛΩΨ, αναμένεται να αναδείξει τη διαχρονική σχέση του ελληνικού λαού με τη ναυτοσύνη και τη θάλασσα.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία στελεχών και εκπροσώπων φορέων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας στη ΔΕΘ: Ατζέντα 2030, αμυντικές επενδύσεις και μέριμνα στρατιωτικών

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε στη ΔΕΘ πως φυσούν «άνεμοι μεγάλης αλλαγής» στην άμυνα, παρουσιάζοντας τη «Ατζέντα 2030» ως ένα σύγχρονο πλαίσιο για το ΥΠΕΘΑ, με στόχο τη μετάβαση από αμυντικές δαπάνες σε αμυντικές επενδύσεις.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην ΑΣΔΙΘ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, στη Θράκη, όπου επισκέφθηκε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, ενώ συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό και επισκέφθηκε υπό ανέγερση στρατιωτικές εγκαταστάσεις.