ΓΔ: 903.33 0.85% Τζίρος: 55.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις από την Alpha Bank

Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για όλες τις εγχρήματες συναλλαγές, on-line οργάνωση της εξυπηρέτησης με την υπηρεσία myAlpha Ραντεβού.

Στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, όπως διαμορφώνονται και από τις τρέχουσες ιδιαίτερες συνθήκες, απαντά η Alpha Bank, παρέχοντας πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες τραπεζικής εξυπηρέτησης.

Με έμφαση στις ασφαλείς και άμεσες συναλλαγές, η Alpha Bank δίνει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά το σύνολο των τραπεζικών εργασιών τους, με πάνω από το 90% των εγχρήματων συναλλαγών να εκτελούνται πλέον στα ψηφιακά της δίκτυα (web, mobile, ATM και στα Αυτόματα μηχανήματα πληρωμών APS).

alpha_bank

 

Μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις, την ηλεκτρονική πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως συναλλαγών που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, η Alpha Bank έχει διαμορφώσει ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον e-Banking, το οποίο επιτρέπει τη διεκπεραίωση των περισσότερων καθημερινών συναλλαγών με λίγες και απλές κινήσεις.

Ειδικότερα, μέσω του myAlpha Web για Επιχειρήσεις παρέχεται η δυνατότητα για:

  • Εξόφληση λογαριασμών, καρτών και δανείων,
  • Πληρωμή προμηθευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό,
  • Εκτέλεση μισθοδοσίας του προσωπικού,
  • Πρόσβαση στο πιστωτικό όριο,
  • Online Νομιμοποίηση εκπροσώπησης

Σύγχρονα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την Alpha Bank στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η τράπεζα έχει αναπτύξει κατάλληλα εργαλεία ηλεκτρονικών συναλλαγών, τα οποία επιτρέπουν στους καταναλωτές να πραγματοποιούν πληρωμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάθε επιχείρησης με κάρτα, ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) ή τραπεζικό λογαριασμό

MyAlpha Ραντεβού για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Για τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και επαγγελματιών, σχετικά με όλα τα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει η Alpha Bank, η πρωτοποριακή υπηρεσία myAlpha Ραντεβού παρέχει με άμεσο και απλό τρόπο τη δυνατότητα προγραμματισμένης επικοινωνίας με την τράπεζα.

Μέσα από το myAlpha Ραντεβού, κάθε επιχειρηματίας και επαγγελματίας μπορεί να κλείσει ηλεκτρονικά το ραντεβού του με το εξειδικευμένο προσωπικό της τράπεζας και να εξυπηρετηθεί με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί: μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικά, ή με ραντεβού σε κατάστημα χωρίς αναμονή.

Το ραντεβού προγραμματίζεται με λίγα βήματα μέσα από την ιστοσελίδα της Alpha Bank, στην ειδική φόρμα επικοινωνίας του myAlpha Ραντεβού.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ypourgeio-prostasias-politi
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οδηγίες της ΓΓΠΠ προς τους πολίτες ενόψει της μεταβολής του καιρού

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.