ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Bentley Motors

Mulliner Bacalar: Το αυτοκίνητο των 2 εκατ. ευρώ

Συνολικά θα κυκλοφορήσουν δώδεκα αυτοκίνητα Mulliner Bacalar. Η παρουσίαση του νέου μοντέλου έγινε μέσω Διαδικτύου λόγω της ακύρωσης  του Geneva Motor Show, εξαιτίας του κορονοϊού. 

Σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό και με τιμή που δεν αντέχουν τα πορτοφόλια των κοινών θνητών βρίσκεται στο εμπόριο, το νέο μοντέλο της Bentley, το Mulliner Bacalar.

Όπως αναφέρει το διεθνές δίκτυο cnn.com, η τιμή του ανέρχεται σε δύο εκατ. δολάρια και το πιο εντυπωσιακό του χαρακτηριστικό είναι το ξύλο στο εσωτερικό του ηλικίας 5.000 ετών

 

Θα κυκλοφορούν δώδεκα τέτοια αυτοκίνητα γεγονός που εκτινάσσει και την ζήτηση στα ύψη. Η παρουσίαση του νέου μοντέλου έγινε μέσω Διαδικτύου λόγω της ακύρωσης  του Geneva Motor Show, το οποίο θα άνοιγε τις πύλες του πριν λίγες ημέρες, αλλά ακυρώθηκε λόγο κοροναϊού. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου, που πήρε το όνομά του από μία μοναδικής ομορφιάς λίμνη στο Μεξικό, είναι ότι δεν διαθέτει οροφή αλλά ούτε κάποιο άλλο κάλυμμα, όπως έχουν τα καμπριολέ με αποτέλεσμα σε περίπτωση βροχής να είναι ίσως χρήσιμο να μένει στο γκαράζ. Ιδανικό δηλαδή για να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας...εάν φυσικά βρεθεί αγοραστής.

Το νέο Mulliner Bacalar όπως ανακοινώθηκε θα αποτελεί το πρώτο μίας νέας σειράς εξαιρετικά σπάνιων και σχεδόν εξατομικευμένων αυτοκινήτων που θα παραχθούν για πολύ λίγους αγοραστές, που διαθέτουν  τα κεφάλαια να αγοράζουν τα αυτοκίνητα αυτά ακόμη και πριν παρουσιαστούν, με προπαραγγελίες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

autokinita-car-IX
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προϋποθέσεις για τη δοκιμαστική κυκλοφορία αυτοκινήτων προς πώληση

Η δοκιμαστική κυκλοφορία αυτοκίνητων οχημάτων επιτρέπεται μόνο εφόσον ο επιβαίνων φέρει συμπληρωμένο το «Έντυπο Κυκλοφορίας ΔΟΚ» και ευκρινές φωτοαντίγραφο του αντίτυπου Α του Πιστοποιητικού Ταξινόμησης Οχημάτων.
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί οι Ευρωπαίοι στρέφονται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τα δεδομένα  έδειξαν ότι υπήρξε σημαντική ανοδική μεταβολή στις ταξινομήσεις παλαιότερων αυτοκινήτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, σύμφωνα με την IHS Markit και την ηλεκτρονική αγορά αυτοκινήτων AutoScout24.