Φώτο: Kliafas.gr

Είσοδος στην αγορά αναψυκτικών για την Όλυμπος με την εξαγορά της «Κλιάφας»

Σε εξαγορά της εταιρείας «Ψυγεία Θεόδωρου Κλιάφα» προχωρά η Όλυμπος, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών.

Την υποβολή πρότασης εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας αναψυκτικών «Ψυγεία Θεόδωρου Κλιάφα» αποφάσισε και ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ», της οικογένειας Σαράντη, που εμπορεύεται τα προϊόντα με το σήμα «Όλυμπος».

Η πρόταση εξαγοράς έχει γίνει ήδη αποδεκτή από το σύνολο των μετόχων της εταιρείας «Ψυγεία Θεόδωρου Κλιάφα» και οι δύο εταιρείες προχωρούν απρόσκοπτα στις περαιτέρω ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς οι νέοι μέτοχοι στοχεύουν να βελτιώσουν τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας, μετατρέποντας αυτή σε μία επιχείρηση διεθνών προδιαγραφών, σεβόμενοι παράλληλα τόσο την παράδοση όσο και την ιστορία της εταιρείας αλλά και της οικογένειας Κλιάφα.

 Η κίνηση αυτή αποτελεί μια δυναμική είσοδο της Όλυμπος στον τομέα των αναψυκτικών, με την εταιρεία να προχωρά στη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που διαθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ