ΓΔ: 1232.36 0.94% Τζίρος: 15.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:14:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Η εταιρεία ΓΕΩΔΗ νέο μέλος στην «Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»  

Η εταιρεία ΓΕΩΔΗ αποτελεί νέο μέλος στην "Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ". Η ΓΕΩΔΗ ΑΕ ιδρύθηκε το 2007 και παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από φρέσκα ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Η εταιρεία ΓΕΩΔΗ αποτελεί νέο μέλος στην "Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ". Η ΓΕΩΔΗ ΑΕ ιδρύθηκε το 2007 και παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από φρέσκα ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται μόνο από φυσικά συστατικά, ενώ έχουν αποκομίσει πολλές διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε πρότυπη, τεχνολογικά προηγμένη μονάδα παραγωγής στo Kρυονέρι Αττικής.

Επίσης, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000/HACCP, όπως και με το πρότυπο IFS Food με "higher level" ενώ έχει πιστοποιηθεί και από τη BIO Hellas για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων βιολογικής γεωργίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρουσία των προϊόντων της ΓΕΩΔΗ στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά, με τις εξαγωγές να υπερβαίνουν το 50% των πωλήσεων αλλά και η ενεργή συμμετοχή της σε ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη καινοτόμων διαιτητικών προϊόντων με βάση τα φρούτα και τα λαχανικά αναδεικνύουν το δυναμικό χαρακτήρα της εταιρείας, η οποία συμπράττει με την "Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" σε μια προσπάθεια ανάδειξης του κρίσιμου ρόλου του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα συγχρηματοδοτεί επενδυτικό πλάνο της Καραμολέγκος

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας εμπίπτει στους πυλώνες «πράσινη μετάβαση», «ψηφιακός μετασχηματισμός» και «καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα συγχρηματοδοτεί επενδυτικό σχέδιο της Δωδώνη ΑΕ

Το επενδυτικό σχέδιο πρόκειται να χρηματοδοτηθεί κατά 3,68 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και κατά 2,21 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα και παράλληλα ίδια συμμετοχή της εταιρείας 1,5 εκατ. ευρώ.
Melissa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέλισσα Κίκιζας: Κάλυψε ομολογιακό δάνειο 11,7 εκατ. ευρώ η Eurobank

Η εν λόγω χρηματοδότηση αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης ύψους 18,3 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Εταιρεία και εμπίπτει στον πυλώνα Εξωστρέφεια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.