Βενέτης: Περιορίζει κατά 80% την λειτουργία των παραγωγικών μονάδων

Ορισμένα από τα καταστήματα του δικτύου ΒΕΝΕΤΗΣ θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και προσωπικό ασφαλείας προσφέροντας μια περιορισμένη γκάμα προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ που όπως σημειώνει δεν εμπίμπτει στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλεται η λειτουργία των παραγωγικών μονάδων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κατά ποσοστό 80%, ενώ αναστέλλει επίσης και την λειτουργία των θυγατρικών της στο χώρο της εστίασης.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ στην ενημέρωση της προς το καταναλωτικό κοινό: 

-Αναστέλλεται η λειτουργία των παραγωγικών μονάδων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κατά ποσοστό 80%. Οι μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την παραγωγή του ημερήσιου άρτου.

-Αναστέλλεται παράλληλα, σε ποσοστό 100%, η λειτουργία δύο θυγατρικών εταιριών στον χώρο της εστίασης. 

Η εταιρεία, επίσης, ενημερώνει ότι ορισμένα από τα καταστήματα του δικτύου της θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και προσωπικό ασφαλείας, με σκοπό να παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό τον ημερήσιο άρτο και περιορισμένη γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ A.B.E.E.T. δεν εμπίπτει στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΘΕΣγάλα με συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών

Η συνεργασία της ΘΕΣγάλα με την πρωτοβουλία των καταναλωτών «Ποιος είναι το αφεντικό; - Η μάρκα του καταναλωτή» ανοίγει νέους δρόμους σε κανάλια διανομής για το γάλα του συνεταιρισμού.