ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικά Πετρέλαια

Ελληνικά Πετρέλαια: Νέος Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο κ. Αλέξανδρος Τζαδήμας ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου στα Ελληνικά Πετρέλαια από τις 22 Απριλίου 2020.

Τον νέο Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου ανακοίνωσε η «Ελληνικά Πετρέλαια»

Συγκεκριμένα, από τις 22 Απριλίου ο κ. Αλέξανδρος Τζαδήμας ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση,  στο πλαίσιο της πρόσφατης αναδιοργάνωσης και ενίσχυσης της διοικητικής της ομάδας.

Ο κ. Τζαδήμας είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ από το Strathclyde Graduate Business School, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο της πρόσφατης αναδιοργάνωσης και ενίσχυσης της διοικητικής της ομάδας, εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Αλέξανδρο Τζαδήμα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου από τις 22 Απριλίου 2020.

Ο κ. Τζαδήμας είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ από το Strathclyde Graduate Business School.

Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αναλάβει επιτελικούς ρόλους σε θέματα εργασιακών σχέσεων, οργανωτικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης σε πολλούς κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτικής Ανάπτυξης στη Eurobank, ενώ τα τελευταία 6 έτη κατείχε τη θέση του Regional Human Resources Director της Colgate Palmolive South Europe (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Επαναφορά κερδοφορίας σε προ κρίσης επίπεδα για το γ' τρίμηνο

Οι κύριοι παράγοντες διαμόρφωσης των αποτελεσμάτων ήταν σε μεγάλο βαθμό η ανάκαμψη της ζήτησης πετρελαιοειδών σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρεία και η ισχυροποίηση των διεθνών περιθωρίων διύλισης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σιάμισιης: Η μείωση των ρύπων θα βοηθήσει να γίνουμε μέρος της λύσης

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ εκτίμησε ότι το πετρέλαιο και το αέριο πρέπει να είναι κομμάτι της λύσης, ενώ τόνισε ότι όλοι «πρέπει να ισορροπήσουμε τους στόχους μας με την πραγματικότητα