Φώτο: Shutterstock

Εκπαιδεύει τους πελάτες της στο e-banking η Εθνική Τράπεζα

Να βοηθήσει τους πελάτες της που δεν διαθέτουν εξοικείωση με το e-banking, προκειμένου να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά, επιχειρεί η Εθνική Τράπεζα.

Πολλοί συμπολίτες μας ενεργοί στο διαδίκτυο, συνεχίζουν να αποφεύγουν τα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών και τις ψηφιακές υπηρεσίες των τραπεζών. Βασική αιτία είναι συνήθως η έλλειψη εξοικείωσης με τον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές και τα  βήματα που απαιτούνται.

Συνεπής στην προσπάθεια διευκόλυνσης των πελατών της με κάθε τρόπο, η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει να εξηγήσει αναλυτικά και να εκπαιδεύσει του πελάτες της ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές τους  χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα καταστήματα της Τράπεζας. 

Μέσα από μία σειρά εκπαιδευτικών videos, η Εθνική εξηγεί βήμα-βήμα στους πελάτες της πως μπορούν να:

  • αποκτήσουν κωδικούς για είσοδο στο internet banking
  • βλέπουν το υπόλοιπο και τις κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων τους
  • κάνουν μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων
  • πληρώνουν λογαριασμούς και οφειλές

Παράλληλα, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να τηλεφωνήσουν στην γραμμή εκπαίδευσης «μαθαίνω με την Εθνική», στο 211 100 11 11 και να μάθουν να πραγματοποιούν εύκολα τις καθημερινές τους συναλλαγές στα i-bank ATM, καθώς και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του Internet Banking.

Τέλος, οι πελάτες της Εθνικής μπορούν να επισκεφτούν το nbg.gr  και το κανάλι της Τράπεζας στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό η Εθνική υποστηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της, για να περάσουν ομαλά στη σύγχρονη εποχή των ψηφιακών συναλλαγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ETE: Ισχυρή η ζήτηση για τα εταιρικά ομόλογα της ΓΕΚ Τέρνα

Η επιτυχημένη έκδοση του ομολογιακού της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με υψηλή υπερκάλυψη αποδεικνύει το επενδυτικό ενδιαφέρον, τόνισε ο γενικός διευθυντής εταιρικής και επενδυτικής της Εθνικής Τράπεζας, Β. Καραμούζης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μιχαηλίδης: Το τραπεζικό σύστημα «άντεξε» στην κρίση και θα στηρίξει την οικονομία 

«Η κρίση υπήρξε μία σκληρή και μεγάλη όμως πρόκληση, την οποία μετατρέψαμε σε ευκαιρία, επιταχύνοντας θεαματικά τη μετάβαση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος στη ψηφιακή εποχή», τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕ: Στις 30/6 η τακτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης

Η έγκριση των ετήσιων οικονομικων καταστάσεων αλλά και η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δημιουργία ειδικού αποθεματικού για αποπληρωμή κατόχων τίτλων Additional Tier I μεταξύ των θεμάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα  

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα παρέχει δάνεια σε Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις με εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19».