Φώτο: Shutterstock

Πέντε νέα καταστήματα Collective και Collective Sport από FF Group

Τα νέα καταστήματα Collective θα λειτουργήσουν σε Καλλιθέα και Χαλάνδρι, ενώ τα Collective Sports σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κομοτηνή.

Ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η εξυγίανσή της, η Folli Follie προχωρά σε επεκτατικές κινήσεις με το άνοιγμα νέων καταστημάτων Collective ενώ «λανσάρει» και αλλά και το νέο concept store Collective Sport,.

Όπως τονίζει η εταιρεία με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων Collective στην Καλλιθέα και το Χαλάνδρι, καθώς και τριών νέων καταστημάτων Collective Sport σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κομοτηνή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ο Όμιλος FF Group επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη του σήματος Collective, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της αγοράς.

Tα δύο νέα καταστήματα Collective θα ανοίξουν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα και το Χαλάνδρι. Αναφέρει ακόμη ότι τα νέα καταστήματα συγκεντρώνουν τις καλύτερες προτάσεις από τα πιο αγαπημένα brand. Οι επισκέπτες του Collective μπορούν να κάνουν την επιλογή τους από μία ευρεία γκάμα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης και υπόδησης γνωστών brand.

Τα νέα καταστήματα Collective Sport σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κομοτηνή αποτελούν σημαντικές προσθήκες για τον Όμιλο FF Group στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξής του και θα προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία sportswear και αξεσουάρ των πιο γνωστών αθλητικών brand, με έμφαση στο athleisure.

Η αλυσίδα Collective περιλαμβάνει επιπλέον 4 καταστήματα, στην Αττική και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, το Ψυχικό, το Κολωνάκι και την Ν. Ερυθραία, καθώς επίσης και καταστήματα στην Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Μύκονο. Σημειώνεται δε πως το concept έχει ήδη επεκταθεί και στα πρόσφατα opening των καταστημάτων Collective Underwear στην Γλυφάδα, το Χαλάνδρι και την Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεκτό το αίτημα της Folli-Follie για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές

Εξαιρέθηκαν από τα προληπτικά μέτρα οι εταιρείες χρηματοδοτικών μισθώσεων (η συναλλακτική σχέση με τις οποίες είναι απαραίτητη για την συνέχιση της δραστηριότητας), το Δημόσιο και ο ΕΦΚΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχές Σεπτεμβρίου οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη Folli Follie

Στους 30 έχουν διευρυνθεί οι κατηγορούμενο για τα ανακριβή οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ενώ δύο εξ αυτών δεν εμφανίστηκαν στην τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.