ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
nosokomeio, ygeia
Φώτο: Panayiotis Tzamaros / SOOC

ΕΚΤΕΡ: Συμβάσεις έργων με Ίδρυμα Νιάρχος για κατασκευή ΜΕΘ

Στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο - Πανάνειο», στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και στο Γ.Ν. Λέσβου «Βοστάνειο», με συνολικό προϋπολογισμό τα 3,448 εκατ. ευρώ.

Συμβάσεις εκτέλεσης έργων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Πρωτοβουλία για την Υγεία υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ, στις 13 Νοεμβρίου 2020. 

Αντικείμενο των συμβάσεων είναι η κατασκευή Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο - Πανάνειο», στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και στο Γ.Ν. Λέσβου «Βοστάνειο» στα οποία περιλαμβάνονται όλες οι οικοδομικές εργασίες, οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και οι υποδομές για την ενσωμάτωση εξοπλισμού στις ΜΕΘ των παραπάνω νοσοκομείων που ανακαινίζονται λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τα έργα θα υλοποιηθούν με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος μέσω της ανώνυμης εταιρείας ειδικού κοινωφελούς σκοπού με την επωνυμία «Πρωτοβουλία για την Υγεία ΑΕ».

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 3.448.000 ευρώ, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης των έργων ορίσθηκε σε 2-3 μήνες από την υπογραφή των συμβάσεων ανάλογα με το έργο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της ΕΚΤΕΡ

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε το Πρόγραμμα Απόκτησης Ιδίων Μετοχών και ειδικότερα ενέκρινε την απόκτηση ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του καταβεβλημένου μετοχικού της εταιρείας.