ΓΔ: 895.71 0.06% Τζίρος: 41.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ecter.gr

Σύμβαση έργου με το Ελληνικό Ινστιτούτου Παστέρ υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 747.000 ευρώ, θα γίνει με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενώ το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 10 μηνών.

Την υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου με το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ δημοσιοποίησε η εταιρεία ΕΚΤΕΡ με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, στις 28 Ιανουαρίου 2021, υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ».

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «Αναδιάρθρωση υφιστάμενης μονάδας εμβολίων και δημιουργία αίθουσας BSL2+ στον Α' όροφο του κτιρίου ζωικών προτύπων (Κ7) και ανακατασκευή του κλιματισμού και των χώρων», με δωρεά του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 747.000,00 και έχει υπαχθεί σε καθεστώς απαλλαγής Φ.Π.Α. Η προθεσμία αποπεράτωσης του έργου ορίστηκε σε χρονικό διάστημα δέκα (10) μηνών από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Εγκατάστασης».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nosokomeio, ygeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Συμβάσεις έργων με Ίδρυμα Νιάρχος για κατασκευή ΜΕΘ

Στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο - Πανάνειο», στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και στο Γ.Ν. Λέσβου «Βοστάνειο», με συνολικό προϋπολογισμό τα 3,448 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της ΕΚΤΕΡ

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε το Πρόγραμμα Απόκτησης Ιδίων Μετοχών και ειδικότερα ενέκρινε την απόκτηση ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του καταβεβλημένου μετοχικού της εταιρείας.