ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:38:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στις 6 Νοεμβρίου η συζήτηση του αιτήματος πτώχευσης της Folli - Follie

Για τις 6 Νοεμβρίου ματαιώθηκε η συζήτηση για το αίτημα πτώχευσης της Folli - Follie, η οποία είχε αρχικά ορισθεί για τις 16 Οκτωβρίου.

Η Folli - Follie ανακοίνωσε ότι η συζήτηση της αίτησης των δύο ομολογιούχων πιστωτών με αίτημα την κήρυξη της Εταιρείας σε πτώχευση ματαιώθηκε κατά την αρχικώς ορισθείσα δικάσιμο της 16ης Οκτωβρίου 2019.

Οι αιτούντες επανέφεραν με κλήση τους την εν λόγω αίτηση προς συζήτηση στην δικάσιμο της 6ης Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι δυο ομολογιούχοι κατέθεσαν αίτηση ζητώντας να κηρυχθεί η εταιρεία σε πτώχευση και να απαγορευθεί η διάθεση κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας.

Η FF Group από την πλευρά της, όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της, οι αιτήσεις στερούνται ερείσματος, και οι συγκεκριμένοι ομολογιούχοι κατέχουν ένα «πολύ μικρό μέρος του δανεισμού της εταιρείας», τονίζοντας πως «η ανωτέρω μεμονωμένη ενέργεια δεν ανακόπτει τις διαπραγματεύσεις της Εταιρείας με τους πιστωτές της ούτε την προσπάθειά της για την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας εξυγίανσης».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 2018 της Folli χωρίς απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης

Η PwC ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2019. Η διοίκηση της Folli-Follie δεν απαλλάχθηκε των ευθυνών της εξαιτίας των γεγονότων που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις του 2018.