ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
folli follie, kosmima
Φώτο: Shutterstock

Παρέλαβε την ενδιάμεση έκθεση της PwC η Folli Follie

Όπως αναφέρει η Folli Follie στην ανακοίνωσή της, επεξεργάζεται την έκθεση με τους νομικούς της συμβούλους και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση για να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Την ενδιάμεση έκθεση της PricewaterhouseCoopers για τον έλεγχο των στοιχείων της εταιρείας και της θυγατρικής FF Group Sourcing Limited ανακοίνωσε πως παρέλαβε η Folli Follie. Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, η έκθεση επεξεργάζεται από την εταιρεία και τους νομικούς της συμβούλους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie» και το διακριτικό τίτλο “FF Group”, ανακοινώνει ότι παρέλαβε την Ενδιάμεση Έκθεση του Έκτακτου Διαχειριστικού Ελέγχου, την οποία εκπόνησε η ελεγκτική εταιρεία «PricewaterhouseCoopers ΑΕ» δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2893/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η Έκθεση βασίζεται στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κυρίως επί των στοιχείων της Εταιρείας και της θυγατρικής εταιρείας “FF Group Sourcing Limited”.

Η Εταιρεία επεξεργάζεται την Έκθεση με τους νομικούς της συμβούλους και θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις επόμενες ενέργειές της.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς (ΕΕ) 596/2014 (MAR), το άρθρο 2 παρ. 2 (ε) της Απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χ.Α. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία FF Group και Ομίλου Bestseller για δώδεκα νέα καταστήματα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».
folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.