ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Athens Heart

Επεκτείνει τις δραστηριότητες της στα εμπορικά ακίνητα η Pasal

Η PASAL απέκτησε ακίνητο στην Παιανία αντί 2,5 εκατ. ευρώ που είναι μισθωμένο στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σηματοδοτώντας την επέκταση της στην αγορά των εμπορικών ακινήτων.

Την απόκτηση εμπορικού ακινήτου στην Παιανία, εμβαδού 1.486,78τ.μ. που είναι μισθωμένο από την ΑΒ ΒΑΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ανακοίνωσε η PASAL με το αντίτιμο της εξαγοράς να ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, σηματοδοτώντας την επέκταση της εταιρείας σε εμπορικά ακίνητα, με μακροχρόνιες αποδόσεις.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία:

Η PASAL ανακοινώνει την απόκτηση εμπορικού ακινήτου το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Λαυρίου 76 στην Παιανία Αττικής.  Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 1.486,78τ.μ. επί οικοπέδου επιφάνειας 4.557,55τ.μ. Το ακίνητο είναι μισθωμένο από το 2019 στην εταιρεία ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. μέσω 20ετούς μίσθωσης.  Το τίμημα εξαγοράς ανήλθε σε 2.520.000 ευρώ και η μικτή αρχική απόδοση (initial gross yield) ανέρχεται σε 7,4%.

Η εξαγορά σηματοδοτεί την επέκταση των επενδύσεων της Εταιρείας σε εμπορικά ακίνητα (big box) με ισχυρούς μισθωτές με μακροχρόνιες μισθώσεις και υψηλές αποδόσεις.

Η εταιρεία σημειώνει ότι σκοπεύει να συνεχίσει να επενδύει σε ποιοτικά ακίνητα διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο της, με στόχο την επίτευξη υψηλών αποδόσεων και υπεραξιών για τους μετόχους της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pasal Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάσωση της Pasal με ένεση 10 εκατ. από την Sterner Stenhus

Νέα σελίδα για την Pasal Development με την αποχώρηση της οικογένειας Θεοδωρίδη μέσω ΑΜΚ και την είσοδο της Sterner Stenhus του Ηλία Γεωργιάδη. Η εταιρεία ακινήτων κλείνει τις εκκρεμότητες με τον τραπεζικό δανεισμό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΑΔ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αξιοποίηση ακινήτου της

Πρόκειται για δημόσιο ακίνητο στην παραλία Ίμερου, στο νομό Ροδόπης και στόχος είναι η αξιοποίησή του μέχω διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωσή του, τμηματικά ή εξ ολοκλήρου.