ΓΔ: 910.34 0.25% Τζίρος: 43.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ellaktor_office
Τα κεντρικά γραφεία της Ελλάκτωρ. Πηγή: ellaktor.gr

Νέος οικονομικός διευθυντής της Ελλάκτωρ ο Δημοσθένης Ρέβελας

Ο κ. Ρέβελας υπήρξε, μεταξύ άλλων, οικονομικός διευθυντής και μέλος διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Γρηγόρης ΑΒΕΕ και στέλεχος της Alpha Bank σε διάφορες θέσεις ευθύνης.

Ο Δημοσθένης Ρέβελας είναι ο νέος οικονομικός διευθυντής της Ελλάκτωρ και θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουνίου 2021. Ο Δ. Ρέβελας θα διαδεχθεί τον Γεώργιο Πουλόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Ο κ. Δ. Ρέβελας υπήρξε, μέχρι πρόσφατα, Οικονομικός Διευθυντής και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Γρηγόρης ΑΒΕΕ, στέλεχος της  Alpha Bank (2013-2018) σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως, Διευθυντής στη Διεύθυνση Παρακολουθήσεως μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Wholesale, Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ στην Alpha Finance (1993-2013), έχοντας παράλληλα διατελέσει και Corporate Officer στην Credit Commercial de France (1991-1993).

O κ. Δ. Ρέβελας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το University of Sheffield και πτυχίου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Δ. Ρέβελα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προσβλέποντας στην ουσιαστική συμβολή του σε ένα κομβικό σημείο εκσυγχρονισμού του Ομίλου ο οποίος υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης στη λειτουργική και χρηματοοικονομική του δομή.

Εκτιμώ ότι η μακρόχρονη εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Δ. Ρέβελα θα βοηθήσουν στο μετασχηματισμό του Ομίλου ώστε να εξελιχθεί αλλά και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Πουλόπουλο, ο οποίος με υπευθυνότητα ανταπεξήλθε στα απαιτητικά καθήκοντά του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος επενδυτής στην Ελλάκτωρ η AtlasInvest με ποσοστό 3,6%

Η AtlasInvest ιδρύθηκε το 2007 από τον Marcel van Poecke με στόχο να επικεντρωθεί στην επένδυση ενεργειακών έργων έχοντας εκ τότε αποκτήσει αλλά και πουλήσει ενεργειακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.